ΑΣ ΡΗΓΑΣ -ΠΙΤΑ 2017- ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Ο χιονιάς … μας πήγε λίγο πίσω. Με βάση τη ροή των εκδηλώσεων του συλλόγου, οι αποφάσεις του Δ.Σ. (λόγω χιονιά) είναι λίγο πίσω.  Θέλοντας να καλύψουμε το λίγο χαμένο έδαφος προαναγγέλλουμε τα «γνωστά» για να δώσουμε το χρόνο στους αθλητές μας να ετοιμάζονται.
Τα «γνωστά» ορίζονται από τον Εσωτερικό Κανονισμό ο οποίος στο άρθρο 19 αναφέρει:

ΑΡΘΡΟ  19  ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Ο Σύλλογος κάθε χρόνο βραβεύει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου αθλητές και αθλήτριες που την προηγούμενη χρονιά διακρίθηκαν στον Αθλητισμό και στα γράμματα:
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
1.       Επέτυχαν σημαντικές επιτυχίες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των αντίστοιχων κατηγοριών ή και σε άλλους αγώνες (π.χ. Διασυλλογικούς). Τις θέσεις βράβευσης εισηγείται κάθε χρόνο ο τεχνικός διευθυντής, ανάλογα με τις επιτυχίες των αθλητών.
2.       Όσους συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα της κατηγορίας των σε Βαλκανικά, Πανευρωπαϊκά ή Παγκόσμια πρωταθλήματα.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
1.       Όσους Αρίστευσαν στις μαθητικές τους υποχρεώσεις (στα Γυμνάσια και τα Λύκεια) και διακρίνονται για το ήθος τους, όπως αναλύεται στην ενότητα «ΚΙΝΗΤΡΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ» (άρθρο 26).
2.       Όσους εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ή διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους ή και διεθνείς σχολικούς διαγωνισμούς.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
1.       Βραβεύονται άνθρωποι που προσέφεραν στην κοινωνία και στον αθλητισμό είτε γενικά είτε στην επίτευξη του σκοπού του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Στη σημερινή (17.1.17) συνάντηση των μελών του Δ.Σ. θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες των εκδηλώσεων που ακολουθούν (π.χ. κοπή της Πίτας) και οι όποιες αποφάσεις του Δ.Σ. θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Προσοχή:  
Για τη βράβευση των ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ μαθητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, διευκρινίζεται ότι.
Ειδικά για τους μαθητές της Α΄ τάξεως του Γυμνασίου, θα βραβευτούν όσοι/ες έβγαλαν ΑΡΙΣΤΑ στο 1ο Τετράμηνο (πάνω από 18,5). 
[Για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου που από φέτος παίρνουν βαθμούς ανά τετράμηνο (και το 1ο τετράμηνο λήγει στις 20 Ιανουαρίου) θα κάνουμε δύο βραβεύσεις.
Α) Θα βραβεύσουμε στην Πίτα (στις 30 Ιανουαρίου) όσους μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου μας φέρουν φωτοτυπία ελέγχου  και β) τους Αριστούχους που θα πάρουν  βαθμούς μετά τις 27 Ιανουαρίου θα τους βραβεύσουμε χωριστά το Φεβρουάριο σε μια εκδήλωση που θα γίνει μόνο για αυτούς.
Για τις άλλες τάξεις Γυμνασίου το ΑΡΙΣΤΑ αναφέρεται στο Γενικό βαθμό προαγωγής από τη μία τάξη στην άλλη και είναι επίσης το 18,5
Για όλες τις τάξεις του Λυκείου το ΑΡΙΣΤΑ αναφέρεται στο Γενικό βαθμό προαγωγής από τη μία τάξη στην άλλη και είναι το 18,1.
Όσοι μαθητές-αθλητές είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ παρακαλούνται -το συντομότερο- να το δηλώσουν στους προπονητές τους. Παρακαλούνται δε στη συνέχεια (για το τυπικό μέρος,) να προσκομίσουν από μια φωτοτυπία του τίτλου προαγωγής των ή του Ελέγχου του πρώτου Τριμήνου (τα «πρωτάκια»),  μέχρι την Τετάρτη 25.1.2017.

print

Written by