ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ Π-Κ ΠΠ-ΠΚ/Α ΚΑΙ ΠΠ-ΠΚ/Β

Ενημερώνουμε τους αθλητές του συλλόγου ότι σε κάθε προπόνηση θα γίνονται εσωτερικές ημερίδες «πρόκρισης» (σε διαφορετικά αγωνίσματα) για τη συμμετοχή των αθλητών στις επίσημες ημερίδες του ΣΕΓΑΣ.
Οι προπονητές μετά από συνεννόηση και συντονισμό, θα καθορίσουν την ημέρα που θα κάνουν την εσωτερική ημερίδα για κάθε αγώνισμα. Έτσι όσοι αθλητές θέλουν θα μπορούν να συμμετέχουν στις εσωτερικές ημερίδες και σε 2ο και 3ο αγώνισμα για να δουν τόσο οι ίδιοι αλλά και οι προπονητές τους, ποιο αγώνισμα τους ταιριάζει καλύτερα.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ
Όσοι αθλητές έρχονται Τρίτη θα αγωνιστούν την Τρίτη 24 και Τρίτη 31 Ιανουαρίου στα δύο από τα τρία αγωνίσματα (επί κοντώ,  δρόμο 60μ.,  ΜΗΚΟΣ), διαφορετικά κάθε Τρίτη, με συντονιστή τον κ. Χατζιόπουλο Κοσμά.
ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ: Την Τετάρτη 25.1.17 και 1-2-17 ώρα 19:30 θα γίνει εσωτερική ημερίδα στο άλμα επί κοντώ για ΠΠ-ΠΚ/Α & Β με προπονητές τους κ. Λάσκαρη Παναγιώτη και Χατζιόπουλο Κοσμά. Συμμετέχουν όσοι μπορούν να περάσουν πήχη με όλους τους κανονισμούς.
ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΡΧΑΡΙΩΝ: Όσοι θέλουν να κάνουν επί κοντώ αλλά δεν είναι ακόμη σε θέση να περνούν πήχη μόνοι τους, θα αγωνιστούν την Παρασκευή 27.1.17 και 3-2-17 στις 19:30 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ).
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΗΜΕΡΙΔΩΝ:
Tην Τετάρτη 25/01/2017 και 1/02/2017 θα γίνουν  τα αγωνίσματα : Δρόμος  60μ., Άλμα σε Μήκος και Άλμα επί κοντώ.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Καυτανζογλείου  Σταδίου με ώρα έναρξης των αγωνισμάτων την 19:30.
Στην ημερίδα θα διεξαχθούν παράλληλα και τα τρία αγωνίσματα. [Ο Δρόμος 60μ.από τον κ. Τοσίδη Λ.,   Το άλμα σε Μήκος  από τον κ. Βαλσαμίδη Ν. και Το άλμα επί κοντώ από τον κ. Λάσκαρη Π.] 
Οι αθλητές των 60μ. και του Μήκους, ξεκινούν με το αγώνισμα της επιλογής των (60 ή Μήκος) και στη συνέχεια δοκιμάζουν και το δεύτερο αγώνισμα.
Οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο επί κοντώ,  δικαιούται να αγωνιστούν και σε ένα από τα δύο αγωνίσματα (60 ή Μήκος), διαφορετικό για κάθε Τετάρτη.

 

print

Written by