Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΘΗΚΕ

Με πρωταγωνιστές τους αθλητές και όλους τους άλλους (φίλοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους, γονείς, κηδεμόνες, μέλη του Δ.Σ., και προπονητές) κομπάρσους, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή μέρα της κοπής της Βασιλόπιτας.
Στην οικογενειακή γιορτή Τιμήθηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν στην αγωνιστική περίοδο 2016, οι Αθλητές που «Αρίστευσαν» στις σπουδές τους καθώς και πρόσωπα, των οποίων η συμβολή στη διαρκή ανοδική πορεία του συλλόγου υπήρξε ξεχωριστή.
Όλοι χειροκροτήσαμε τους τιμηθέντες και τους επαινέσαμε… ακόμη χειροκροτούμε!
Όμως  δε σταματήσαμε εκεί, βάλαμε στο παιχνίδι και τους μικρότερους αθλητές.
Ακούσαμε ποιήματα από μπόμπιρες ανεβασμένους σε καρέκλα για να φαίνονται, παρακολουθήσαμε προσεκτικά επιλεγμένα σκετς με «θέμα» το μαραθώνιο δρόμο, μάθαμε για τον Φειδιππίδη και το “νενικήκαμεν“, για το Σπύρο Λούη και για το Στέλλιο  Κυριακίδη.
Όλα αυτά δοσμένα από τους μικρούς μας αθλητές με σοβαρότητα και πάθος τέτοιο που θα το ζήλευαν και φτασμένοι ηθοποιοί.
Δεν πήγαμε μόνον ως εκεί, προχωρήσαμε και φτάσαμε μέχρι την αφετηρία ενός Μαραθωνίου δρόμου, εκεί όπου γεννιούνται τα ίδια ερωτηματικά σε όλους τους συμμετέχοντες.
Εκεί ακούσαμε τις συμβουλές που έδωσε ο έμπειρος Μαραθωνοδρόμος (ο παλιός) στον πρωτάρη (στο νέο):
Νέος : – Κι αν λυγίσω όταν το σώμα θα φωνάζει «ΣΤΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ»;
Παλιός : – Τότε παλικάρι μου κλείσε καλά τα στεγανά της ψυχής σου, να μην «μπάζει» … και κοίτα μόνον μπροστά…
Κ’ εγώ για φυλαχτό, σου δίνω αυτό το κλαδί ελιάς -σύμβολο νίκης και ελπίδας- με μιαν ευχή:  «Στο τέρμα να το πας παλικάρι μου»!

Για  συμπέρασμα … δανειζόμαστε τα λόγια ενός γονέα.  «Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα πάντα στοχεύουν στην «αγωγή της ψυχής» ακόμη και τα λόγια … των σκετς των μαραθωνοδρόμων».

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ όσους κοπίασαν (κυρίως τον Ορεσίβιο!) και όλους όσους παντοιοτρόπως συνέβαλαν στο να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά «μας» μια ακόμη ξεχωριστή, υπέροχη και γεμάτη με «διδάγματα» εκδήλωση (από το Δ.Σ., τους  προπονητές και τους αθλητές μέχρι και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους).

Περνάμε μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από την υπέροχη γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Περισσότερες αύριο στο fb που περνιούνται εύκολα.

Περισσότερες φωτογραφίες από την Πίτα θα βρείτε στη σελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο fb  στη διέυθυνση (ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

print

Written by