ΔΕΥΤΕΡΑ 13.2.17 ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τώρα που οι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του Σταδίου (Επιτροπή διοίκησης και Αστυνομία) «πήραν το κολάι»  -όταν έχει αγώνα ποδοσφαίρου- απλά, βγάζουν μια ανακοίνωση και κλείνουν το Στάδιο. Αυτό σημαίνει ότι οι  εκατοντάδες αθλητές στίβου που χρησιμοποιούν το Στάδιο για προπόνηση, μένουν εκτός σταδίου,  δεν τους επιτρέπεται η πρόσβαση με αιτιολογικό το φόβο επεισοδίων. Αν σε κάθε αγώνα του Ηρακλή, υποτίθεται καθαρού αθλητισμού με φίλαθλο πνεύμα και ευγενή άμιλλα, όπου δύο ομάδες αγωνίζονται για  να κερδίσει ο καλύτερος, υπάρχει μόνιμα ο φόβος επεισοδίων τότε ας μας συγχωρέσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά αυτός δεν είναι αθλητισμός!
Ας δούμε όμως και τη θετική πλευρά του θέματος.
Αυτή τη φορά η ανακοίνωση από τη διεύθυνση του Σταδίου βγήκε νωρίς και όχι στις 11:00 της Δευτέρας.  Μέσα στον παραλογισμό της απαγόρευσης -τουλάχιστον εμείς- εκτιμούμε το ότι η ανακοίνωση βγήκε σχετικά νωρίς. Με τη σειρά μας ενημερώνουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο.

προσοχη: ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13.2.17 ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ  ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ (ΟΧΙ τα τμηματα των  ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, βλέπετε επόμενο άρθρο).

print

Written by