ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ

Σιγά μη σας πούμε όλα τα μυστικά του συλλόγου! Σιγά μη σας πούμε ότι το νέο Δ.Σ. βάλθηκε να υλοποιήσει τα όσα τόσα χρόνια θέλουμε να κάνουμε αλλά όλο και κάπου κολλούσαμε. Ο σύλλογος στοχεύει στην τελειότητα από πλευράς οργάνωσης και νομιμότητας γι’ αυτό και συμβουλευόμαστε τους καλύτερους. Καλεσμένος του κ. Παντακίδη Κώστα, του Ταμία του συλλόγου, ήταν ο συνονόματός του κ. Κώστας Παντελίδης (φοροτεχνικός), ο οποίος μας άνοιξε τα μάτια για να βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση χωρίς να δίνουμε το δικαίωμα σε κανέναν για την παραμικρή παρατήρηση.
Η φωτογραφία από το σύντομο αλλά πολύ σημαντικό «σεμινάριο» επάνω στα φορολογικά και φοροτεχνικά του συλλόγου. Κύριε Κώστα μας,  σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τόσο σημαντική προσφορά σας  στο να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Σας περιμένουμε στο επόμενο Δ.Σ. να σας κεράσουμε ένα κρασάκι…

Εδώ θυμήθηκα την αποστομωτική απάντηση του ανεψιού στο θείο του.
Ρωτάει ο θείος:
– Πόσο καλό παιδί είσαι Γιαννάκη; Και ο Γιαννάκης.
–   Καλύτερο …. δε γίνεται.

Στην «Άμπελο» μεταφέρθηκε το Δ.Σ. και οι φίλοι που πλαισίωσαν το Δ.Σ. του Απριλίου. Περάσαμε υπέροχα συζητήσαμε τα όσα «έπρεπε» και χαράξαμε την πορεία του συλλόγου. Με τέτοιο ενδιαφέρον και τέτοια συμπαράσταση εκ μέρους των φίλων του συλλόγου το μόνο σίγουρο είναι ότι βαδίζουμε σωστά, υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το σύνολο που ακούει στο όνομα ΑΣ ΡΗΓΑΣ και αυτό μας φτάνει.
Διευκρινίζουμε ότι δε στοχεύουμε σε διακρίσεις για τις διακρίσεις ούτε και “σκιζόμαστε” για να φανούμε!  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε τη χαρά του αθλητισμού, που όμως θα έρθει μέσα από προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και το ψάξιμο των θησαυρών που εμπεριέχονται στον αγώνα. Δεν ψάχνουμε και δεν περιμένουμε να χαρούμε μόνο από τη νίκη, η δύναμή μας είναι ότι ακόμη και από την “ήττα” φτάνουμε στη χαρά, τη βελτίωση και την  ολοκλήρωση.  Επιλέγουμε δε να φτάσουμε στο στόχο μας βαδίζοντας μέσα από ιδιαίτερα επιλεγμένα μονοπάτια στολισμένα με την αγάπη, το ενδιαφέρον και τον ιδρώτα του έμψυχου δυναμικού του συλλόγου.
Κυρίες, Κύριοι της Διοίκησης του Συλλόγου … όπως και να το κάνουμε, όπως και να το δούμε, εσείς χαράσσετε την πορεία του συλλόγου, εσείς μας οδηγείτε.

print

Written by