“ΡΗΓΕΙΑ” ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪ́ΟΥ “ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΙ ΜΙΝΙ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, συνεχίζει την προσφορά του προς την αθλούμενη νεολαία διοργανώνοντας για 9η συνεχόμενη χρονιά αγώνες στίβου.

Το μόνο μέλημα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι να δώσει την ευκαιρία στα “παιδιά” να γνωρίσουν τον αθλητισμό. Τα ρεκόρ και η παρουσία των “μεγάλων ονομάτων” στους αγώνες δεν είναι τα στοιχεία που θα μπορούσαν να δελεάσουν τους διοργανωτές. Στα προηγούμενα χρόνια διοργανώθηκαν αγώνες με τη συμμετοχή αθλητών συγκεκριμένων κατηγοριών Α/Γ, Ε/Ν, Π/Κ, ΠΠ-ΠΚ/Α & Β.

Το 2016 διοργανώσαμε αγώνες για μικρότερες κατηγορίες (Kids’ Athletics), οι οποίοι ήταν μακράν οι καλύτεροι αγώνες που έχουν διοργανωθεί -τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη-… για αυτές τις ηλικίες.

Το γνώρισμα όλων των αγώνων, που διοργάνωσε μέχρι στιγμής ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι, ότι όλοι οι αγώνες έγιναν με τη μεγαλύτερη προσοχή και χωρίς να υπολογίσουμε κόπο, έξοδα και ιδρώτα. Τα μέλη των εκάστοτε Δ.Σ., οι προπονητές, οι γονείς και κηδεμόνες των αθλητών που σήκωσαν μανίκια…, οι εθελοντές-φίλοι του συλλόγου αλλά και οι αθλητές που βοήθησαν στη διοργάνωση, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την κάθε μία εκδήλωση.

Ήταν φυσικό να τα “δίνουμε όλα” αφού οι αγώνες γινόντουσαν για να Τιμήσουμε τη μνήμη ανθρώπων που προσέφεραν στον αθλητισμό και τη νεολαία (Νικολόπουλο Διονύσιο, Όττο Σίμιτσεκ, Μιχαήλ Μιχαήλ και Χειμωνίδη Κωνσταντίνο).

Και ενώ, ως διοργανωτές, είμαστε υπερήφανοι διότι όλες οι εκδηλώσεις ήταν η μία καλύτερη από την άλλη, όλοι οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση έδωσαν τον καλύτερό τους  εαυτό για την επιτυχία των αγώνων, συγγενής του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ … τα είδε αλλιώς!!!  [“Ευτυχώς! που δεν ζει ο Κώστας Χειμωνιδης …”]

Το μόνο που θα πούμε και δε θα επανέλθουμε “γιατί μας πληγώνει” είναι: Μακάρι ένα ποσοστό της προσπάθειας που καταβάλαμε ως ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να Τιμήσουμε όσους επιλέξαμε να Τιμούμε, να την καταβάλουν όσοι θέλουν να Τιμούν τους ανθρώπους τους.

 

“ΡΗΓΕΙΑ 2017” με Kids’ Athletics

Αφού, την ημερομηνία που προτείναμε για τους αγώνες 27.5.17  την χρησιμοποιεί η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τα “ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ” και στην εναλλακτική ημερομηνία που μας στέλνει, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Καυτανζόγλειο είναι  “πιασμένο”, μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση του Καυτανζογλείου, οι αγώνες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το 2017 θα γίνουν στο κεντρικό του Καυτανζογλείου την Κυριακή 28 Μαΐου με την ονομασία “ΡΗΓΕΙΑ 2017”. Οι αγώνες θα γίνουν για τις μικρές ηλικίες (Kids’ Athletics) και θα αποτελέσουν -σταθμό- στη ζωή όσων πιτσιρικάδων θα είναι τυχεροί να συμμετέχουν.

Ειδικά φέτος θα δώσουμε την ευκαιρία και σε ομάδες εκτός Θεσσαλονίκης (π.χ. Βελβεντού) να ταξιδέψουν και να αγωνιστούν στους “ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΥΣ αγώνες των ΜΙΝΙ”.

Καλούμε τους συλλόγους που Διαθέτουν ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (ομάδες παιδιών των κατηγοριών ΜΙΝΙ και Σούπερ ΜΙΝΙ) … να ετοιμάζονται. Η προκήρυξη με τις λεπτομέρειες των αγώνων θα ανακοινωθεί στις αρχές Μαΐου.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ – ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

print

Written by