«ΡΗΓΕΙΑ 2017» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  «KIDS’ ATHLETICS”

 

 

Η πρόσκληση αφορά στους συλλόγους εκτός Θεσσαλονίκης, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στους αγώνες των KIDS,  ώστε  να ρυθμίσουμε την ώρα διεξαγωγής των αγώνων (πρωί ή απόγευμα).

Οι αγώνες των KIDS θα γίνουν στο Καυτανζόγλειο την Κυριακή 28 Μαΐου. Οι ομάδες θα είναι μικτές των 10-14 παιδιών με έτη γέννησης:  (ΜΙΝΙ=2006-2007-2008) και Σ. ΜΙΝΙ (2009-2010-2011).

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θέλοντας να δώσει την ευκαιρία και σε συλλόγους εκτός Θεσσαλονίκης, (π.χ. Βελβεντό, Κοζάνη, Κιλκίς, κ.ά.) που θα ήθελαν να αγωνιστούν στους “Παμβορειοελλαδικούς αγώνες των KIDS” καλεί τους ενδιαφερόμενους συλλόγους, από τους νομούς της Βόρειας Ελλάδος και όχι μόνον, να επικοινωνήσουν με τον Τεχνικό Διευθυντή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Κατσίκα Φώτιο (6932626625) ή (fotkatsi@phed.auth.gr) και να δηλώσουν την ώρα που θα επιθυμούσαν να αρχίσουν οι αγώνες για να προλάβουν να φτάσουν έγκαιρα στη Θεσσαλονίκη αλλά και να αναχωρήσουν στην ώρα τους.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι που θα ήθελαν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τους αγώνες, αλλά και για εκδρομή των παιδιών και των γονέων τους, να επικοινωνήσουν με τον παραπάνω αναφερόμενο αρμόδιο, μέχρι τις 3 Μαΐου, ώστε να συμπληρώσουμε την προκήρυξη και να την κοινοποιήσουμε.

Ενημερώνουμε ότι οι ομάδες θα είναι περιορισμένες (16 μέχρι 18 ΜΙΝΙ) και (16 μέχρι 18 Σ. ΜΙΝΙ) και θα εξασφαλίσουν θέση οι σύλλογοι σύμφωνα  με τη σειρά δήλωσης (με ε-μαιλ για να υπάρχουν αποδείξεις),  από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει η προκήρυξη (μετά τις 5 Μαΐου).

Οι σύλλογοι μπορούν να δηλώσουν από δύο ομάδες σε κάθε κατηγορία, όμως το αν θα αγωνιστούν και οι δύο θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συλλόγων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Θα εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή της 1ης ομάδος για κάθε σύλλογο, που θα δηλώσει έγκαιρα και εφόσον υπάρχουν θέσεις θα αγωνιστεί και η 2η ομάδα των συλλόγων, πάντα με κριτήριο τη σειρά δήλωσης.

print

Written by