ΡΗΓΕΙΑ 2017 – KIDS’ ATHLETICS – Η ΑΦΙΣΑ

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΑΣΑ

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ “ΔΑΣΚΑΛΩΝ” ΤΗΣ ΕΑΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τους αγώνες για μικρά ΠΑΙΔΙΑ «KIDS’ ATHLETICS», που διοργανώνει με περισσή φροντίδα ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 16:00, αγκαλιάζουν ΟΛΟΙ οι Γυμναστές που πέρασαν από τα χέρια των πρώτων Καθηγητών της ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης, από το 1969-70 και μετά.

ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Κιλκίς),

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,

 ΚΡΑΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,

ΚΤΕΝΑ ΔΑΦΝΗ,

ΜΑΡΩΝΙΤΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,

ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,

ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΥ-ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΦΩΦΗ,

ΚΟΚΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ,

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η πρώτη «φουρνιά» των Γυμναστών της ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης, που φοίτησε τα χρόνια 1969-1972, με συγκίνηση χαιρετίζει τη διοργάνωση.

Η «παρέα» των Γυμναστών «ΕΑΣΑ 1969-1972», με συνδετικό κρίκο τον υπογράφοντα, με συγκίνηση ζητά από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, να της επιτραπεί η αθλοθέτηση των Κυπέλλων και των Μεταλλίων της εκδήλωσης, ως ελάχιστος Φόρος ΤΙΜΗΣ στη μνήμη των Καθηγητών της.

Οι διοργανωτές –συναινούν- και καλούν όλους τους Γυμναστές που πέρασαν από τα χέρια των Καθηγητών «που μας άφησαν» να παραβρεθούν στους ΜΙΝΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ αγώνες των μικρών αθλητών.

Στόχος των διοργανωτών να περάσουν στις αμόλυντες ψυχές των «μικρών αθλητών»,  που τώρα αρχίζουν το ταξίδι του αθλητισμού, τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ που πέρασαν στους φοιτητές τους οι Τιμώμενοι καθηγητές.

« ΗΘΟΣ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ, ΦΙΛΙΑ, ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ, ..».

Αν μέσα από το παράδειγμα των παρόντων γυμναστών, οι μικροί αθλητές πάρουν μια πρώτη γεύση από τα υπέροχα «συναισθήματα» που γεννούν οι παραπάνω Αρχές και Αξίες, τότε και μόνον τότε ο Αθλητισμός «πετυχαίνει» το στόχο του.

ΤΟΤΕ δε θα χρειαστεί καθόλου να εξηγήσουμε στους 500 και πλέον μικρούς αθλητές τι σημαίνει ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

print

Written by