Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ – «ΡΗΓΕΙΑ» & Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Σίγουρα όσοι δε διοργάνωσαν έστω μια έξοδο με δύο τρεις ακόμη κολλητούς τους δεν έχουν ιδέα τι ευθύνη κουβαλάει μαζί της η λέξη «διοργανώνω». Βέβαια δε μιλάμε για τις διοργανώσεις που προέρχονται από υποχρέωση και ο διοργανωτής τις βλέπει σαν αγγαρεία. Μιλάμε για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ διοργάνωση από αυτές που δεν κοιμάσαι προκειμένου αυτό που εθελοντικά ανέλαβες να το διοργανώσεις με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Εδώ θα κάνω μια μικρή στάση, λόγω χαρακτήρα.
Παραδίδω στην κρίση σας όσους «παρατηρητές» των προσπαθειών μας γύρω από «ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ»  είχαν  το θράσος να  ξεστομίσουν « … με απόλυτη στήριξη της οικογένειας την οποία πρέπει να σεβαστούμε επιθυμεί την αναβάθμιση των αγώνων».

Συνεχίζοντας για να μη χαλάμε και τη διάθεσή μας, μεταφερόμαστε στο υπάρχον κλίμα γενικής επιστράτευσης που απαιτούν ακόμη και οι αγώνες για τα μικρά παιδιά χωρίς δελτία και χωρίς επιδόσεις και ρεκόρ. Και είναι αυτό το σημείο που κάνει τη διαφορά στον τρόπο σκέψης των ανθρώπων του συλλόγου μας. Σε αγώνες που κανείς δε θα φωνάξει κανείς δε θα έχει άποψη (λόγω της μικρής ηλικίας των παιδιών που θα αγωνιστούν), σε αυτούς ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.

Θα μπορούσα μέρες να σας γράφω για το τι συμβαίνει σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό που έχει σχέση με το σύλλογο (Δ.Σ. προπονητές, μέλη του συλλόγου, γονείς και κηδεμόνες του συλλόγου, φίλοι εθελοντές, αλλά και μεταξύ γονέων που εκτιμούν την προσπάθειά μας  από άλλους συλλόγους …).

Αντί να σας κουράζω, θα σας μεταφέρω το κειμενάκι της υπευθύνου των αγώνων των KIDS με το οποίο ανοίγει την πόρτα του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ σε γονείς και φίλους για την επίτευξη του στόχου. Και ποιός είναι ο στόχος των αγώνων «ΡΗΓΕΙΑ 2017», έτσι για να μην ξεχνιόμαστε;

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ στους σημερινούς μπόμπιρες ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ακόμη και από τα πρώτα τους βήματα. {Να παίξουν, να χαρούν, να μάθουν να αγωνίζονται, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ …}

«Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ» ΤΩΝ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
Σημαντικότατο κομμάτι είναι το να υπάρχουν αρκετοί εθελοντές που να μπορούν να αναλάβουν τα πόστα των κριτών, της γραμματείας και ένα σορό άλλα. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό πέρυσι χρειάστηκαν περίπου 50 άτομα και φέτος με ατομικό στίβο μάχης και επί κοντώ, θα θέλουμε λίγους παραπάνω.
Εκτός από εμάς του προπονητές και το Δ.Σ. οι εθελοντές μας ήταν, γονείς, αθλητές του συλλόγου (από 2005 και επάνω όσοι δεν θα αγωνιστούν μπορούν να βοηθήσουν.) αλλά και φίλοι εκτός συλλόγου.
Το καταπληκτικό είναι ότι κάποιοι από αυτούς που βοήθησαν πέρυσι (φίλοι άσχετοι με το «Ρήγα») μας έχουν «ζαλίσει» όλη τη χρονιά για το πότε θα γίνουν οι φετινοί αγώνες!!! Τόσο πολύ ενθουσιάστηκαν!!!
Ας ψάξουμε λοιπόν όλοι, ο καθένας από τη μεριά του, άτομα που θα έχουν τη διάθεση να προσφέρουν. Ίσως τελικά και αυτοί να ανυπομονούν για τους επόμενους αγώνες!!!

Όσοι από τους γονείς, κηδεμόνες, … φίλους … «τσιμπήσετε» και θέλετε να βοηθήσετε την προσπάθειά μας ώστε τα παιδιά «όλων των συλλόγων» να ζήσουν μια εκδήλωση ανεπανάληπτη δεν έχετε παρά να πλησιάσετε τον οποιοδήποτε άνθρωπο του συλλόγου και να δηλώσετε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.
Εμείς την ημέρα των αγώνων θα σας … κεράσουμε και καφέ! (το ότι θα τον πληρώσετε εσείς δεν έχει καμία σημασία) θα είναι κερασμένος από τη διοργάνωση!
(Ε! καλά πλάκα κάνω, όποιος θέλει … πληρώνει και τους δικούς μας καφέδες, εκεί θα κολλήσουμε!

print

Written by