“ΟΙ ΑΞΙΟΙ” ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ «ΡΗΓΕΙΑ 2017»

Για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων αλλά και των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ που θα ήθελαν να βοηθήσουν στα ΡΗΓΕΙΑ. Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε «τα πόστα» αλλά και τους εθελοντές που μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή. Η Γενική συνάντηση των εθελοντών θα γίνει την Παρασκευή 26.5.17 και ώρα 20:00 στο κυλικείο του Καυτανζογλείου. Ελάτε να τα πούμε και από κοντά.

Λίστα Αρμοδιοτήτων έως 26-5-17

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ

Α! και επειδή πολλά λέγονται πολλά ακούγονται για τον καιρό την ημέρα των αγώνων, ξεκαθαρίζουμε.
Μακάρι να βοηθήσει ο καιρός να ΧΑΡΟΥΝ  οι μπόμπιρες συμμετέχοντας στους “Παμβορειοελλαδικούς αγώνες kids”. Από την πλευρά μας δεν αφήσαμε τίποτε στην τύχη όπως συνήθως (εκτός από τον καιρό). Το τι θα κάνει ο καιρός την ημέρα των αγώνων, μας ενδιαφέρει μεν  όχι όμως με την άποψη της «επιτυχίας των αγώνων». Για τη δική μας Φιλοσοφία, από τη στιγμή που δεν αφήσαμε τίποτε στην τύχη του είμαστε από τώρα ΗΣΥΧΟΙ και ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ και το ίδιο πρέπει να αισθάνονται και οι απανταχού ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Μια εκδήλωση πετυχαίνει ή όχι ανάλογα με τη σοβαρότητα με την οποία την αντιμετώπισαν οι διοργανωτές, από κάθε άποψη. Ε! με αυτό το κριτήριο ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την εκδήλωσή μας ΤΑ ΡΗΓΕΙΑ που σκοπό έχουν να φέρουν στη μνήμη μας και ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ τους Καθηγητές που Εδραίωσαν την ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης η οποία εξελίχθηκε σε ένα από τα πλέον σοβαρά ΤΕΦΑΑ της Ελλάδος και από την οποία πέρασαν οι καθηγητές της ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ στις μετέπειτα γενιές των Γυμναστών .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ των αείμνηστων καθηγητών της ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης … «ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ».

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Σας ευχαριστούμε γιατί ήρθατε κοντά και  όλοι μαζί «βροντοφωνάξαμε»  στους μπόμπιρες – ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ- ότι στο πέρασμά μας από τα ζωή ο καθένας αφήνει το ίχνος του.
Άλλοι κάνουν τσουλήθρα επάνω στα σκονισμένα μάρμαρα και αφήνουν τη γραμμή τους στη σκόνη, μέχρι όμως την πρώτη βροχή.
Υπάρχουν όμως και Άνθρωποι  που δεν αρκούνται στα εύκολα, δεν τους φτάνει να γλιστρήσουν  επάνω στο μάρμαρο, βαδίζουν «χαράσσοντας βαθιά» το μάρμαρο για να δείχνει την πορεία τους. Η βροχή και καταιγίδα δε σβήνει την πορεία τους απεναντίας, ξεπλένει τη σκόνη από το μάρμαρο και εμφανίζεται με όλη της τη μεγαλοπρέπεια καθαρά και ξάστερα η πορεία τους.
Όταν με το καλό «φύγουν» και εφόσον –ομολογουμένως- η πορεία τους ήταν τέτοια  ώστε να τους ονομάσουμε ΑΞΙΟΥΣ τότε το έργο τους και η πορεία τους αποτελεί φωτισμένο δρόμο προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τότε  οι επόμενες γενιές ξέρουν την πορεία που οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα της προσφοράς και της καταξίωσης, είναι χαραγμένη στο μάρμαρο, είναι η  πορεία των Λίγων που η αλάνθαστη Ιστορία τους ονομάζει ΑΞΙΟΥΣ.

print

Written by