ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΛΑΜΠΡΥΝΑΤΕ ΤΑ ΡΗΓΕΙΑ 2017

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ (το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι γονείς και κηδεμόνες των αθλητών,  οι φίλοι, οι μέχρι χθες άγνωστοι  Εθελοντές, οι αθλητές  και όλοι όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η θαυμάσια ομολογουμένως εκδήλωση), αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ευχαριστούμε τους γονείς και κηδεμόνες των συμμετεχόντων αθλητών καθώς και τους «παράγοντες» των συλλόγων που αποδέχθηκαν και τελικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Τους ευχαριστούμε γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία να περάσουμε τόσα πολλά στο κατάλευκο ημερολόγιο των μικρών αθλητών γύρω από τον αθλητισμό, μέσα σε λίγες ώρες, που δύσκολα  περνιούνται.

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες γιατί με την παρουσία  σας, του καθενός ξεχωριστά,  λαμπρύνατε τη γιορτή Τιμής στη μνήμη των αείμνηστων καθηγητών της ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης.

Λίγο πριν πάμε για λίγη ξεκούραση σας απευθύνουμε ένα ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Χωρίς την παρουσία σας η οποιαδήποτε προσπάθεια θα ήτανε μισή.

Από αύριο θα χαρείτε και πάμπολλες φωτογραφίες από ΤΑ ΡΗΓΕΙΑ (την  παρέλαση, την παράταξη, τους αγώνες, τις απονομές και τις βραβεύσεις των νικητών),  για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα μιλούν και θα  θυμούνται για πολλά χρόνια τόσο οι μπόμπιρες όσο  και οι μικρές μας δεσποινίδες.

Γονείς το μήνυμα για εσάς είναι: Μη διστάζετε να βοηθήσετε ενεργά πρωτοβουλίες των ανθρώπων του συλλόγου σας αλλά και άλλων συλλόγων. Τίποτε δεν επιτυγχάνεται χωρίς τη μικρή ή τη μεγάλη βοήθεια των ενδιαφερομένων.  Μην αμφιβάλετε ότι υπάρχουν και άλλοι που νοιάζονται για τα παιδιά σας όσο και εσείς. Κάπως έτσι ήταν οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ των  οποίων τη μνήμη Τιμήσαμε στη σημερινή καταπληκτική εκδήλωση.

ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ «ΔΑΣΚΑΛΟΙ».

print

Written by