ΥΠΕΡΟΧΗ Η “ΕΚΔΡΟΜΗ” ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Κάπως έτσι καταλαβαίνουμε τον αθλητισμό, κάπως έτσι τον φανταζόμασταν, έτσι τον θέλουμε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και έτσι τον ζήσαμε εχθές (Κυριακή 11.6.17) στη Δράμα.

Με 5  Ι.Χ. (21 άτομα) ταξιδέψαμε στη Δράμα για να συμμετάσχουν οι αθλητές στους αγώνες που διοργανώνουν Η ΕΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔ.-ΘΡΑΚΗΣ σε συνεργασία μα τους Σ.Κ.Α.Δ και Α.Σ. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΟΔ, με μεγάλη επιτυχία «Τα Κραχτίδεια».

Την ώρα της αναχώρησης από τη Θεσσαλονίκη προέκυψαν ερωτηματικά για τα οποία ευθύνονταν ο καιρός. Βροχές και καταιγίδες είχε αναγγείλει η ΕΜΥ για Δράμα!

 Έπεσαν τα τηλέφωνα «πάνω!» και κάτω ενημερωθήκαμε και αφού βάλαμε και λίγη σάλτσα «ρίσκου»,  πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε και «ότι γίνει».

Δεν κάναμε πίσω αλλά και δεν είχαμε και κανέναν που να ήθελε να πάρει στα σοβαρά τις αμφιβολίες για τον καιρό!

Πήγαμε υπέροχα (μέχρι και την ΑλφαΒήτα “ανάποδα” μάθαμε  Ω ψι χι φι Υ, Ταυ Σι Ρο Πι Ο, Ξι Νι Μι Λα Κα, Ι Θι Η Ζι Ε, Δελτα Γα Βι Α)!  * [Οι αθλητές-τριες που θέλουν να ταξιδέψουν με τον κ. Κατσίκα για αγώνες, θα πρέπει να ξέρουν την ΑλφαΒήτα ανάποδα, για να μπούν στο αυτοκίνητο]!

Αγωνιστήκαμε με σχεδόν ιδανικές συνθήκες το «ο τολμών νικά» και πάλι έκανε την παρουσία του, τα παιδιά μας έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και το κυριότερο χάρηκαν τους αγώνες (κάποιοι έκαναν και ρεκόρ: Αγγελίδης Αντ. Μήκος 6.33, Καμόλλι Μ. Κοντώ  3.60, Μαρκοπούλου Μ. Κοντώ 2.65, Σκαλαβούνου Ν. 150μ. 21”49, … κ.ά.)!

Βγήκαμε φωτογραφίες, και μας έλειπε το κερασάκι στην τούρτα για να μας μείνει αυτή η εκδρομή-Αγώνες για πολύ καιρό στη μνήμη μας. Το κερασάκι ακούει στο όνομα «Καλαμιά» το παραδοσιακό ψητοπωλείο στη Δράμα όπου καταλήξαμε και ….«φάγαμε καλά». Ευχαριστούμε τον κ. Παπαδόπουλο όχι μόνο γιατί μας πήγε εκεί αλλά και διότι παρέα με τους άλλους γονείς επιμελήθηκαν το φαγητό μας. Κύριοι, Παπαδόπουλε, Μουρουδέλη, Μαρκόπουλε, Τριανταφύλλου και Τάχο με τέτοια ευχάριστη διάθεση  ειλικρινή φροντίδα για τα παιδιά μας και όχι μόνο …. μέχρι και στη  «REGGIO DI CALABRIA» πάμε!!!

Γονείς και φίλοι, μη διστάζετε να επενδύσετε σε «Πατεροώρες και Μητεροώρες» συνοδεύοντας τα παιδιά σας σε κοντινούς ή και πιο μακρινούς προορισμούς για αγώνες.  Απλά ελάτε κοντά αποφασισμένοι να συνυπάρξετε και να χαρείτε μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου και τους γονείς των φίλων των παιδιών σας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΡΑΧΤΙΔΕΙΑ 2017

print

Written by