ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΠ-ΠΚ/Α ΚΑΒΑΛΑ – ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανακοινώνονται τα εξής:

  • Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΔΕΝ θα κατεβάσει ομάδα 4Χ300 (ΠΠ). Η αρχή του συλλόγου να δίνουμε ευκαιρίες σε όσους προσπαθούν ισχύει εφόσον γίνονται και οι ανάλογες προσπάθειες – προπονήσεις για κάθε αγώνισμα. Χωρίς καμία προσπάθεια δημιουργίας ομάδος σκυταλοδρομίας «ομάδα» δε νοείται.
  • Η σκυταλοδρομία 4Χ80 κοριτσιών είχε «εγκαταλειφτεί» τις τελευταίες εβδομάδες επειδή έμειναν 3 αθλήτριες (Μαρκοπούλου, Μουρουδέλη και Σκλαβούνου) η 4η αθλήτρια την τελευταία εβδομάδα δήλωσε αδυναμία συμμετοχής.
    Ζητήθηκε από τη Ναταλία Δούναβη να συμπληρώσει την ομάδα και έτσι η ομάδα δηλώθηκε στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια προστέθηκε και 5η αθλήτρια (η Μπέεσε Μυρτώ). Η ομάδα αποτελείται από τις 5 αθλήτριες ανεξάρτητα από το ότι τρέχουν μόνον οι τέσσερες. Τρέχουν οι πρώτες 4 αθλήτριες (τη σειρά θα την καθορίσει ο προπονητής κ. Τοσίδης) με τη Μυρτώ να είναι το κρυφό χαρτί για να βοηθήσει εάν παρουσιαστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα σε κάποια από τις 4 πρώτες.
  • Οι αθλητές που έχουν αγωνιστική στολή από τους προηγούμενους Πανελλήνιους αγώνες, αγωνίζονται με αυτή. Οι αθλητές-τριες που δεν έχουν αγωνιστική στολή να επικοινωνήσουν με τον κ. Κατσίκα.

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ: ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λόγω του ότι υπάρχουν περιορισμένα δωμάτια στη διάθεση του συλλόγου οι αθλητές που αγωνίζονται το πρωί της 1ης ημέρας (Σάββατο πρωί) θα ταξιδέψουν από το απόγευμα της Παρασκευής και θα διανυκτερεύσουν  στο «Hotel Galaxy». Μετά τον αγώνα (Σάββατο βράδυ) θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη για να έρθουν τα παιδιά που θα αγωνιστούν τη 2η ημέρα.

Η μετακίνηση των αθλητών θα γίνει σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΚΑΒΑΛΑ 2017

Παρακαλούνται οι γονείς που θα ταξιδέψουν μέχρι την Καβάλα να ενημερώσουν τον κ. Κατσίκα για να ρυθμίσουμε τον τρόπο μετάβασης και επιστροφής των αθλητών. Ο σύλλογος έχει κλείσει 4 δίκλινα  (πριν από τέσσερες  μήνες), η εξεύρεση δωματίων στην Καβάλα «τώρα»  είναι πολύ δύσκολη.

print

Written by