ΑΣ ΡΗΓΑΣ: ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ – ΕΤΟΙΜΟΙ…

Μπορεί φαινομενικά ο σύλλογος να βρίσκεται σε “καλοκαιρινές διακοπές” ακόμη, η αλήθεια όμως είναι ότι οι μηχανές ‘πήραν μπρος’ και ζεσταίνονται.

Ήδη η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις προπονητικές θέσεις προχωράει και σιγά σιγά το προπονητικό γκρουπ σχηματίζει το σκελετό του και οι όποιες προσθήκες θα έρθουν στην ώρα τους. Μέχρι στιγμής έχουν στείλει αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος οι: Κατσίκας Φ. (Τεχνικός Διευθυντής), Γκοτζαμάνη Σ. (Υπεύθυνη τμημάτων Ακαδημιών), Χατζιόπουλος Κ. (Υπεύθυνος Αγωνιστικών τμημάτων), Γιαννέκα Χριστίνα, Βαλσαμίδης Νικόλαος, Τοσίδης Λάζαρος, Μπέλος Θεοφάνης. Η σε λίγες ημέρες Στέλλα Καφφέ -με το καλό- γίνεται ΜΑΜΑ και είναι φυσικό να λείψει για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί. Θα έχει στη διάθεσή της όσο καιρό θελήσει και όταν το ζητήσει θα ενσωματωθεί στην παρέα μας. Το ίδιο ισχύει και για την Ελένη Τσαβλίδου η οποία ετοιμάζεται για τα βαφτίσια της κοράκλας της.
Με το προταθέν “νέο αίμα” συναδέλφων που θα επανδρώσουν τα τμήματα των Ακαδημιών και όπου αλλού χρειαστεί, θα ασχοληθούμε στη συνέχεια, αφού πρώτα δούμε το ρυθμό προσέλευσης των νέων αθλητών μας.
Οι παραπάνω αναφερόμενοι συνάδελφοι που πιθανά έχουν προτάσεις γύρω από τη λειτουργία του συλλόγου, καλούνται να τις καταγράψουν και να τις στείλουν στον Τ.Δ. (το συντομότερο) όπως ήδη έχει κάνει η κ. Γκοτζαμάνη, ώστε να μελετηθούν οι προτάσεις και με την έναρξη των τμημάτων να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα της λειτουργίας του συλλόγου. Με την έναρξη των προπονήσεων και για τις δύο πρώτες εβδομάδες δεν θα υπάρχουν ξεχωριστά τμήματα. Όλοι οι προπονητές θα λειτουργήσουν ως τμήματα υποδοχής νέων και παλαιών αθλητών. Θα γίνει συγκέντρωση προπονητών, ανταλλαγή απόψεων και στη συνέχεια θα καθοριστούν οι ακριβείς αρμοδιότητες του καθενός.
Ενημερώνουμε τους αθλητές μας ότι σιγά σιγά οι ευρισκόμενοι στη Θεσσαλονίκη προπονητές ξεκινούν τις προπονήσεις στις οποίες μπορούν να προσέρχονται. Λεπτομέρειες πολύ σύντομα.

print

Written by