ΤΟ Δ.Σ. «ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ» ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ

Το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου, το οποίο καθρεπτίζεται και στον Εσωτερικό Κανονισμό, ήρθε να επιβεβαιώσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στη χθεσινή του συνεδρίαση (14 Σεπτεμβρίου 2017).

Σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό το Δ.Σ. επανακαθορίζει στην αρχή κάθε αγωνιστικής χρονιάς τους όρους και τις προϋποθέσεις  εγγραφής, παρακολούθησης των προπονήσεων καθώς και τις επιβραβεύσεις που μεταφράζονται σε απαλλαγή ή έκπτωση από τις συνδρομές.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ 2018 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

  1. Καθορισμός ετήσιας συνδρομής: Αποφασίζεται να παραμείνει στα 250 ευρώ η ετήσια συνδρομή με 25 ευρώ η εφάπαξ εγγραφή των νέων αθλητών.
  2. Απαλλαγή αθλητών από συνδρομή: Προτείνεται από τον Τεχνικό Διευθυντή να απαλλαγεί από την υποχρέωση καταβολής συνδρομής … και ο Καμόλλι Ματέο (2001) επειδή βαθμολογήθηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τόσο των Π/Κ όσο και των Ε/Ν. Η πρόταση γίνεται δεκτή παμψηφεί.
  3. ΕΚΠΤΩΣΗ 40% (καθορισμός προσφοράς σε βαθμούς). Προτείνεται από τον Τεχνικό Διευθυντή να έχουν έκπτωση 40% της ετήσιας συνδρομής:

α)  Οι αθλητές που βαθμολογήθηκαν στο διασυλλογικό Π/Κ (έστω και με 1 βαθμό), [Αγγελίδης Αντώνιος, Τέλιος Θεόδωρος  και Μουρουδέλη Αλεξάνδρα].

β) Οι αθλητές που βαθμολογήθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των ΠΠ/Α [Τριανταφύλλου Αθανάσιος, Ντούρος Ιωάννης, Παπαδόπουλος Νικόλαος, Μαρκοπούλου Μαρία, Χασιώτης-Τρυφέρης Ευθύμιος, και Μαλέας Στέφανος].
Η πρόταση γίνεται δεκτή παμψηφεί.

ΕΚΠΤΩΣΗ 20%.  Προτείνεται από μέλος του Δ.Σ., να έχουν έκπτωση 20% ως επιβράβευση των προσπαθειών τους και οι (2) αθλητές που βαθμολογήθηκαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα των ΠΠ/Α [Μπέεσε Μυρτώ και Μαρκόπουλος Γεώργιος]. Η πρόταση γίνεται δεκτή παμψηφεί.

print

Written by