Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 1ος ΜΕ 114 ΧΙΛ. … ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ αυτή τη βδομάδα να έχασε τον Πνευματικό καθοδηγητή του, Τον Ρήγα Ευσταθιάδη (το όνομα του οποίου φέρει ο σύλλογος) όμως οι αθλητές του συνεχίζουν να βαδίζουν στο δρόμο που μας έβαλε Ο Ρήγας, κάτι που Του το υποσχεθήκαμε στην κηδεία Του.

Ο Αλέξανδρος Αφεντουλίδης συμμετέχει στον αγώνα Τρέξε χωρίς σταματημό στην παραλία της Θεσσαλονίκης και μέχρι στιγμής προηγείται με 114 στροφές (χιλιόμετρα) σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δειτε τα LIVE αποτελέσματα!!!

 

«Η 2η μέρα του Υπερμαραθωνίου της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε και εκατοντάδες δρομείς από το πρωϊ τρέχουν ή περπατούν για να προσφέρουν χρήματα  για την ενίσχυση των δύο παιδικών συλλόγων «Φίλοι Μέριμνας», «Αλέξανδρος Συμεωνίδης, Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσκοκομείου» και της εθελοντικής οργάνωσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης γέμισε από νωρίς με κόσμο ενώ είναι αρκετοί αυτοί που δεν σταμάτησαν καθόλου τον αγώνα, από τις 18.00 το απόγευμα της Πέμπτης που δόθηκε η εκκίνηση.

Πρώτος μετά από 14 ώρες αγώνα είναι ο Αλέξανδρος Αφεντουλίδης με 114 γύρους/χιλιόμετρα και τον ακολουθούν ο Νικόλαος Θάνος με 97 και ο Νότης Κοκωνιάς, που ήταν νικητής και στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις, με 94.

Στις γυναίκες πρώτη είναι η Judit Mohacsi με 97 γύρους, η οποία μάλιστα είναι στη 2η θέση της γενικής. Πίσω της είναι η Λιντίτα Χόκια με 77 γύρους και η Κυριακή Δήμητρα με 66.

Στις ομάδες, προηγούνται τα πολυκαταστήματα attica με 863, δεύτερη είναι η Herbalife Nutrition με 363 χιλιόμετρα και τρίτη η ΣΕΕΔΑ-Jeep με 334.

Το 4ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό συνεχίζεται ως το Σάββατο στις 20.00, ενώ σήμερα Παρασκευή στις 19:00 ξεκινά ο 24ώρος αγώνας με αγωνιστικό χαρακτήρα!»

print

Written by