4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ (ΣΤ΄2) – ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 24.9.17

Δεν είναι και μικρό πράγμα 19 άτομα που πήγαιναν Γυμνάσιο μαζί πριν από 50 χρόνια, να συναντώνται και να τα λένε. Αν δε λάβουμε υπόψη μας ότι αρκετοί δήλωσαν ότι ήθελαν να έρθουν αλλά … οι υποχρεώσεις δεν τους το επέτρεψαν! τότε θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι παιδικές φιλίες των χρόνων του Γυμνασίου (±) μπορούν και χωρίς νερό να ζουν και να ανθίζουν για ολόκληρη ζωή.
Πολλοί από τους φίλους και συμμαθητές ταξίδεψαν από μακριά άλλος λίγο και άλλος περισσότερο για να είναι κοντά μας. Κούκλοι! (Στέλλιο, Νίκο, Στράτο, Αλέκο …. σας ευχαριστούμε, είσαστε η ψυχή της παρέας μας.
Από την άλλη, είναι αρκετοί που θέλουν να έρθουν στις συγκεντρώσεις αλλά ίσως δεν το παίρνουν σοβαρά και όλο και κάτι τους τυχαίνει! (πάρτο αλλιώς φίλε, που δεν έρχεσαι, δε προλαβαίνεις…  θα βρεις!)
Με το σκεπτικό αυτό και μετά από 10 γενικές προσκλήσεις για συνάντηση, η κατάσταση των συμμαθητών της ΣΤ΄2 του έτους 1968-69 τροποποιείται. Μπαίνουν μπροστά όσοι «έσκασαν μούρη» έστω και μία φορά στις 10 τελευταίες συναντήσεις και μετά ακολουθούν όσοι ήταν στο τμήμα αλλά δεν κατάφεραν ούτε μία φορά να είναι παρόντες.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ενημερωμένη την 11.11.2017 (με τους παρόντες μπροστά).

11.11.17 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΛΙΣΤΑ Δ’ ΓΥΜΝ. 69 -Καλαϊτζής Β.

Η ενημέρωση αφορά στους:
1) Καλαϊτζής Βασίλειος (Ιερέας στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευή Κολχικό Λαγκαδά) τον οποίο επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του ΣΤ-2 και πέρασαν υπέροχα. Τις πληροφορίες από τον ασταμάτητο Γιώργο Κιοσσέ.

2) Αντίθετα οι πληροφορίες για τον Λάζαρο Καλαιτζίδη δεν είναι ευχάριστες: Πριν από ένα μήνα (τον Οκτώβριο 2017) μας άφησε. Δυστυχώς έζησε τελευταία και οικογενειακές ατυχίες. Ας είναι συγχωρεμένος και είθε να συναντήσει εκεί τα αγαπητά του πρόσωπα που έχασε πριν μας φύγει και αυτός.

Απόντες από τις συναντήσεις, σκάστε μούρη, δείξτε μας ότι “μας σκέφτεστε” και τότε θα σας βάλουμε στην αλαφαβητική σειρά σας,  κούκλοι …. τέρμα το κανάκεμα! (Για όσους ειδοποιήσαμε και ποτέ δε βρήκαν “μια ώρα” να πουν ένα γεια στους παιδικούς τους φίλους).

Η  ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
Πρώτα Ο Θεός, αποφασίστηκαν τα εξής:
Την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018, θα γίνει μια μίνι σύσκεψη με ουζάκι (Κουκούσης, Κοσμίδης, Κυριακίδης, Κατσίκας και … όποιος άλλος θέλει) για να αποφασίσουν το πού και πότε θα γίνει η συνάντηση. Υπάρχει … «πρόταση» για ψήσιμο … αλλά θα εξαρτηθεί.
Με ψήσιμο ή σε ταβέρνα βλέπω η συνάντηση να γίνεται κάπου στον ΑΠΡΙΛΙΟ, οπότε να ετοιμάζεστε.

ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
[Το τελευταίο Λυπηρό Νέο είναι ότι μέσα στο Σεπτέμβριο! χάσαμε τον τακτικό στις συναντήσεις φίλο Χάρη Κυριακόπουλο. Δυστυχώς δε μάθαμε για την Κηδεία του αλλά παρακαλούμε όποιον μάθει για το μνημόσυνο να μας ενημερώσει, είμαστε αρκετοί που θα μπορούσαμε να πούμε ένα «Γεια» στον παιδικό μας φίλο Χάρη.
(Ενώ γράφω … σκέφτηκα να πάρω ένα τηλ. και να μάθω: ……
Πήρα, μίλησα με (μάλλον) τη σύζυγο.
Δυστυχώς! Ο Χάρης έφυγε στις 12 Αυγούστου και το μνημόσυνο έγινε 16 Σεπτεμβρίου.

Περνάω μερικές Φώτος από τη χθεσινή συγκέντρωση και μία Φώτο από παλιότερη συγκέντρωση όπου είναι και ο Χάρης Κυριακόπουλος (πρώτος Αριστερά).

 

 

 

 

Άντε γεια και με ΥΓΕΙΑ για την επόμενη συνάντηση.

print

Written by