ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ

Στην προπόνηση της Δευτέρας 9.10.17 κλέβουμε λίγο χρόνο για να καθαρίσουμε το χώρο στον οποίο γυμναζόμαστε και στον οποίο την Τετάρτη 11.10.17 ώρα 19:15 θα γίνει ο Αγιασμός του συλλόγου (την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ»).

Δεν είναι ότι χωρίς να καθαρίσουν τα παιδιά θα έχουμε κάποιο πρόβλημα.
Συνειδητά θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι και τους αθλητές μας, έστω για ένα ξεσκόνισμα των 10 λεπτών, για να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι πρέπει να φροντίζουμε τους χώρους στους οποίους λειτουργούμε και να τους διατηρούμε καθαρούς. Επαναλαμβάνουμε ότι είναι θέμα φιλοσοφίας για να «μάθουν τα παιδιά» και όχι ξεσκόνισμα για το ξεσκόνισμα.
Εάν υπάρχουν γονείς που δε συμφωνούν με τη δική μας οπτική δεν έχουν παρά να πουν στα παιδιά τους να μη συμμετέχουν στην αυριανή καθαριότητα.

Τα παιδιά των 17:30 που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στην επιχείρηση «καθαρίζω το χώρο που γυμνάζομαι»  εφόσον μπορούν, μετά την προπόνησης, να μείνουν για λίγο ακόμα και με τα επόμενα γκρουπ των 19:00 να πάρουν ένα χεράκι.

Έτσι τα λίγα παιδάκια που θα μείνουν μαζί με τα γκρουπ των πολύ μικρών (κ. Ευδοξία και κ. Χριστίνα) θα πάνε για λίγο «ξεσκόνισμα» (κανένα 10-λπετο) στην αίθουσα, όσο να λένε ότι και αυτά βοήθησαν στην καθαριότητα. Μετά από 10-15 λεπτά τα παιδιά που τελείωσαν την προπόνηση (των 17:30) φεύγουν, τα δε παιδιά (των 19:00) πάνε για προπόνηση.

Τα γκρουπ της κ. Σοφίας και οι πιο μεγάλοι ΟΛΟΙ μπορούν να κάνουν πρώτα προπόνηση και να πάνε κατά τις 20:15  για να βοηθήσουν και αυτά στην καθαριότητα.

Την Τρίτη ή την Τετάρτη θα ζητήσουμε από το στάδιο να μπει και μία σκούπα.

print

Written by