Ο ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΠΙΛΟΤΑΡΕΙ «ΜΙΡΑΖ 2000-5» ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ «ΠΑΛΙΟ-ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ»

Πέρασαν πολλοί Δημήτρηδες και Δήμητρες ως αθλητές από το Στάδιο. Κάποιοι έμειναν λίγο κάποιοι περισσότερο, με κάποιους χαθήκαμε με άλλους έχουμε ακόμη επαφή.
Ποιούς να πρωτοθυμηθώ χωρίς τον κίνδυνο να ξεχάσω αρκετούς!
Δημήτρης Χατζής, Παπαγεωργίου Δημήτριος, Δημήτρης Σαραντάρης, Δημήτρης Αποστόλου, Δημήτρης Τάνιος, Γιαννακάκης Δημήτριος, Αραβιώτης Δημήτριος, Δημήτρης Πατσουκάκης,   Δήμητρα Ιορδανίδου κ.α.π. (Στη φωτογραφία στο κυλικείο του Καυτανζογλείου πριν από 23 χρόνια από αριστερά οι: Τάνιος Δημήτριος, Σαραντάρης Δημήτριος, Τάνιος Αθανάσιος, Κατσίκας Σταμάτης, Αποστόλου Δημήτριος).

ΜΕ ΜΙΡΑΖ 2000-5 ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ – Ο ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σε ένα από τα Μιράζ 2000-5 που θα πετάξουν στις 12:25 και 12:39 πάνω από την παρέλαση στη 2η τετράδα πιλότος θα είναι ο  Σαραντάρης Δημήτριος του Μιχαήλ και της Ζωής. Με την ευκαιρία, η οικογένεια του Δημήτρη και της Βίκυς μεγαλώνει. Μετά τον Μιχάλη που φαίνεται στη φωτογραφία ήρθε στην οικογένεια και η μπέμπα πριν από 24 ημέρες (2 Οκτωβρίου 2017). Βίκυ Δημήτρη να σας ζήσουν να χαίρεστε τα παιδιά σας.

Ε! και γιατί να μη νιώθουμε υπερήφανοι που οι αθλητές μας συνεχίζουν να πετούν συνεχώς ψηλότερα; Κάποτε είχαν στόχο με το επί κοντώ να φτάσουν  … στα σύννεφα, τώρα τα ξεπερνούν και συνεχίζουν ακόμη πιο ψηλά, πετούν πάνω από τα σύννεφα και … μας προστατεύουν!

Με τέτοιες πτήσεις τα παλικάρια μας (οι πιλότοι των Μιράζ 2000-5) κάνουν  όλους τους Έλληνες υπερήφανους και δίνουν και σε εμάς το δικαίωμα να είμαστε υπερήφανοι.  Την δε 28η  Οκτωβρίου 2017 όλο ψηλά θα κοιτάμε, θα περπατάμε καμαρωτοί και ευθυτενείς, “δίμετροι” θα νοιώθουμε και ας είμαστε μόνον … 1.90!

Να είστε καλά Παλικάρια “μας”. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

print

Written by