ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2017 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Το Δ.Σ. στη συγκέντρωση του Οκτωβρίου αποφάσισε να δώσει «Ελεύθερη» Μεταγραφή σε όποιον αθλητή ήθελε να αλλάξει σύλλογο. Η απόφαση αυτή κοινοποιήθηκε τόσο μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα όσο και με προσωπικά ε-μαιλ προς τους «ενδιαφερόμενους».

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ
Ο μόνος αθλητής που ζήτησε Μεταγραφή για το 2017 από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ο επικοντιστής Παναγιώτης Λάσκαρης που μετά από μερικούς μήνες στη Θεσσαλονίκη ξαναγύρισε στην Αθήνα. Ο σύλλογος στον οποίο ζήτησε να πάει είναι ο «ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ.».

Η φωτογραφία με τον Παναγιώτη Λάσκαρη και τον Θεοφάνη Μπέλο αν και είναι του 2016 είναι επίκαιρη. Δείχνει  την κατεύθυνση προς την οποία θα πρέπει να κινηθείτε στο Χορτιάτη, για να φτάσετε στα “ψητά” του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, στη μεθαυριανή εκδρομή Κυριακή 5.11.17  (για να μην ξεχιώμαστε… Δηλώστε για την εκδρομή “ρε”!).

Στείλαμε το Πρακτικό της μεταγραφής στον ενδιαφερόμενο αθλητή αλλά και στο σύλλογο που μας υπέδειξε και έτσι έκλεισε ο κύκλος της σύντομης παρουσίας του Παναγιώτη στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Λάσκαρη ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην προσπάθειά του.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Ξεκινώντας από τους μικρούς προς τους μεγάλους σε ηλικία οι αθλητές που έκαναν αίτηση για να ενταχθούν στο δυναμικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι:

ΜΕΧΡΙ 12 ΕΤΩΝ: 
Οι δίδυμες αδελφές Σισμάνογλου Ειρήνη και Ηλιάνα-Μαρία μας έρχονται από τον «ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ».


ΑΠΟ 12 ΜΕΧΡΙ 15 ΕΤΩΝ:
 
Ο Αλεπλιώτης Άγγελος (2004) από την «ΟΛ. ΔΟΜΗ 2004» και
Ο Ζήσης Νικόλας – Κωνσταντίνος (2005) παλαιός μας αθλητής, από το «Α.Κ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

ΜΕ ΔΙΕΤΗ ΑΠΟΧΗ:

Η Θανοπούλου Κωνσταντίνα (1998) φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, από τον «Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης».

ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ (18-28 ετών):

Η Σολομωνίδου Δήμητρα (1995) παλαιά μας αθλήτρια η οποία αφού πέρασε στο Πανεπιστήμιο στον Πειραιά πήρε μεταγραφή για τον Πανιώνιο. Με το τέλος των σπουδών της επανήλθε στη Θεσσαλονίκη και στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ με Ελεύθερη Μεταγραφή.

Ο Τοσίδης Λάζαρος (1991) με Ελεύθερη μεταγραφή από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ. Ο Λάζαρος  αγωνίστηκε χρόνια για τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με ξεχωριστές επιτυχίες κυρίως στους δρόμους ταχύτητας.  Ίσως η αλλαγή να δώσει στο Λάζαρο το κίνητρο να ξαναφορέσει τα «καρφιά» του και να τον χαρούμε να τρέχει στα κουλουάρ σαν βολίδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τον πιέσουμε, ειδικά τώρα που έγινε και μπαμπάς,  θα αφήσουμε «τα άλογα» που κρύβει μέσα του να τον … οδηγήσουν

ΑΝΩ ΤΩΝ 28 ΕΤΩΝ
Ο Χαράλαμπος Μπούρας (1976)! υπήρξε αθλητής του υπογράφοντος πριν από 25 χρόνια και βάλε. Έφερε τα παιδιά του στο σύλλογο και όντας ακμαιότατος θέλησε να ενεργοποιηθεί με την «παρέα των μπαμπάδων» αλλά και συγχρόνως ενεργών αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Παπαγεωργίου Κ., Γεωργιτσέλης Γ.,  Αφεντουλίδης Α., Σταματάκης Ε., Ηλιάδης Σ., Καρματζόγλου Σ., Ελευθεριάδης Ελ., Τέλιος Χ.,  κ.α.).
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα αφού η αγάπη μερικών –μπαμπάδων- για τον αθλητισμό, όχι μόνο δεν έσβησε αλλά στην αγκαλιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ η σπίθα έγινε ξανά φλόγα και οδηγεί μπαμπάδες και παιδιά να χαίρονται μαζί τον αθλητισμό.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ τους παλιούς μας αθλητές που επανέρχονται και τους νέους  αθλητές στο σύλλογο και τους ευχόμαστε να βρουν στην οικογένειά μας  αυτό το κάτι που θα τους δώσει το κίνητρο να προσπαθούν και να χαίρονται τον αθλητισμό για πολλά- πολλά χρόνια.

print

Written by