ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018 – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ 22.11.17

Το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αποτελεί τον «καθρέφτη» των δραστηριοτήτων του συλλόγου αλλά και «το δεξί χέρι» σε κάθε γραφείο ή  σπίτι.
Κάθε μία σελίδα του Ημερολογίου αποτελεί και ένα «παράθυρο» μέσα από το οποίο ο καθένας μπορεί να δει τα δρώμενα του συλλόγου και αν αφήσει τη φαντασία του να πετάξει, μπορεί να έχει μια σφαιρική εικόνα του τι σημαίνει «χαίρομαι τον αθλητισμό».

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018 το θέλουμε έτοιμο λίγο νωρίτερα από ότι συνήθως. Το θέλουμε να είναι έτοιμο στα μέσα Δεκεμβρίου, γι’ αυτό ξεκινάμε τη διαδικασία.

ΚΥΡΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ– Η ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

ΩΡΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ (προτεινόμενο)*.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ωράριο μπαίνει ως μπούσουλας. Οι προπονητές να ενημερώσουν για επιθυμητές αλλαγές, ώστε να βάλουμε ωράριο που θα εξυπηρετεί τους περισσότερους

18:30     1ο ΓΚΡΟΥΠ κ. ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ  1ο ΓΚΡΟΥΠ κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ (ΜΑΖΙ) 

20:10     ΓΚΡΟΥΠ κ. ΕΥΔΟΞΙΑΣ
20:15     2Ο ΓΚΡΟΥΠ κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ
20:20    2Ο ΓΚΡΟΥΠ κ. ΣΟΦΙΑΣ
20:25     ΓΚΡΟΥΠ κ. ΛΑΖΑΡΟΥ
20:30    ΓΚΡΟΥΠ κ. ΝΙΚΟΥ
20:35     ΓΚΡΟΥΠ κ. ΚΟΣΜΑ
20:40     ΓΚΡΟΥΠ  ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ –ενεργών ή μη- με τα παιδιά τους (όσοι έχουν).
20:45     ΓΚΡΟΥΠ κ. ΘΕΟΦΑΝΗ ΚΑΙ κ. ΦΩΤΗ (ΜΑΖΙ).
*ΣΕ (2) ΗΜΕΡΕΣ θα ανακοινωθεί το ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ:

Το ωράριο θα τηρηθεί αυστηρά, για να δώσουμε την ευκαιρία στα  παιδιά που θα έρθουν για 10 λεπτά -μόνο για τη φωτογράφιση- να είναι στην ώρα τους και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους.

Oι προπονητές θα πρέπει να ενημερώσουν όλους τους αθλητές που έχουν χρεωμένους και που αυτές τις ημέρες απουσιάζουν, με κάθε δυνατό μέσο.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ

2Η  «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ  θα γίνει την Πέμπτη 23.11.15. Όσοι δεν μπορούν να είναι παρόντες τη Τετάρτη για να φωτογραφηθούν με το γκρουπ στο οποίο ανήκουν, θα φωτογραφηθούν την Πέμπτη 23.11.15 στις (20:30 και πάλι στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ», αλλά όλοι μαζί σε ένα «μικτό γκρουπ»).

3Η ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ, για όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στις δύο προηγούμενες φωτογραφίσεις, θα είναι η Παρασκευή 24.11.15 (στις 20:30 και πάλι σε ένα «μικτό γκρουπ»).

 ΣΤΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

  • ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ (μικροί και μεγάλοι θα πρέπει να φορούν είτε το κόκκινο μπλουζάκι του συλλόγου είτε την επίσημη άσπρη φόρμα, όπου φαίνεται και «το λογότυπο» του Χορηγού μας (κ. Γεωργιτσέλης). Όποιος δεν έχει κόκκινο μπλουζάκι ή άσπρη φόρμα να ζητήσει «ΕΓΚΑΙΡΑ» από τον προπονητή του κόκκινο μπλουζάκι (αρκετά πριν από την ώρα της φωτογράφισης).
  • ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ φωτογραφίζονται με την άσπρη φόρμα, όπου φαίνεται ο χορηγός μας.
  • ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. παρακαλούνται να πλαισιώσουν τη φωτογράφιση και να φωτογραφηθούν ο καθένας με ένα γκρουπ (όποιο τύχει) είτε και όλοι μαζί σε ένα γκρουπ. (Η τελευταία περίπτωση ας αποκλειστεί! γιατί τόση ομορφιά συγκεντρωμένη σε ένα γκρουπ … δεν αντέχεται από καμία μηχανή)!

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  1. Η φωτογράφιση θα γίνει στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.
  2. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα στην αίθουσα.
  3. Τα γκρουπ, σταματούν την προπόνηση τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την ώρα της φωτογράφισης και ετοιμάζονται.
  4. Προτρέπουμε τους αθλητές, που δεν έρχονται την ΤΕΤΑΡΤΗ, να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ να έρθουν έστω για 10 λεπτά, μόνο για τη φωτογράφιση και να φύγουν (να έχουν μαζί τους την κόκκινη μπλούζα του συλλόγου).
  5. Στη φωτογράφιση είναι ευπρόσδεκτοι και επιθυμητοί όλοι οι αθλητές που ανήκουν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ (μικροί ή μεγάλοι) και θα ήθελαν να ομορφαίνουν το ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με την παρουσία τους.
  6. ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ Καλούμε όλους τους παλιούς αθλητές να έρθουν να φωτογραφηθούν μαζί μας, ακόμη και αυτούς που για τον Α ή Β λόγο αυτή την εποχή βρίσκονται μακριά μας (φροντιστήρια, τραυματισμοί, οικογένεια, εργασία, κ.α.  Εμείς θα χαρούμε ιδιαίτερα να έχουμε όλους τους παλιούς μας αθλητές δίπλα μας (ακόμη και … με τα παιδιά τους).
  7. Τονίζουμε ότι: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ θα συνεχιστεί την ΠΕΜΠΤΗ και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 & 24 Νοεμβρίου, σε μικτά γκρουπ (μόνο για όσους απουσίαζαν στην Κύρια Φωτογράφιση).
  8. Το γκρουπ  που την ημέρα της φωτογράφισης θα απουσιάζουν πολλά παιδιά θα φωτογραφηθεί μαζί με άλλο γκρουπ με αποτέλεσμα να μην έχουν «αποκλειστική σελίδα» στο ημερολόγιο.
  9. Εφόσον ο αριθμός των αθλητών σε κάποια γκρουπ είναι μικρός, τότε δύο γκρουπ μαζί θα κοσμούν μία σελίδα του ημερολογίου.

Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ & Ο ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Για να μην πέσει η επίσημη φωτογράφιση των αθλητών στις «μικρές μηχανές» που έχουμε οι προπονητές, θα ζητήσουμε τη βοήθεια όσων διαθέτουν αξιόπιστα μηχανήματα και μπορούν να βοηθήσουν (ο πανταχού παρών κ. Καρματζόγλου ή και όποιος άλλος διαθέτει αξιόπιστη μηχανή και επιθυμεί να βοηθήσει).
Οι μηχανές των προπονητών θα είναι σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.

print

Written by