2ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από αύριο Σάββατο μέχρι και την Τετάρτη 15.11.17 θα πρέπει να έχουν δηλώσει ΟΛΟΙ όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Βελβεντό για την εκδρομή αλλά και για τους αγώνες. Θα πρέπει να δηλώσουν:

  • Όσοι θα ταξιδέψουν με Λεωφορείο: Για να κλείσουμε έγκαιρα το Λεωφορείο.
  • Όσοι θα ταξιδέψουν με Ι.Χ. για να ρυθμίσουμε το φαγητό στην Ταβέρνα/ες.
  • Όσοι θελήσουν να διανυκτερεύσουν (από αυτούς που θα ταξιδέψουν με Ι.Χ.), για να ρυθμίσουμε το ξενοδοχείο.
  • Όσοι θα αγωνιστούν για να τους δηλώσουμε στους αγώνες, μπας και πάρουμε και κανένα μετάλλιο! [Τονίζουμε ότι στους αγώνες μπορούν αν πάρουν μέρος όλοι οι αθλητές όσοι έχουν Δελτίο αλλά και όσοι δεν έχουν ακόμη Δελτίο αθλητή. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Bελβ 17 Φ
    Για όσους δεν έχουν Δελτίο και δεν έχουν φέρει ακόμη βεβαίωση γιατρού, θα πρέπει οι γονείς «να βεβαιώσουν» ότι τα παιδιά έχουν εξεταστεί από γιατρό και τους επιτρέπεται η συμμετοχή σε προπονήσεις και σε αγώνες.

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ  ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ (της Παρασκευής).

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην Εκδρομή στον ΧΟΡΤΙΑΤΗ  μας εντυπωσίασε η υπευθυνότητα αλλά και η συνέπεια των γονέων και κηδεμόνων  των παιδιών του συλλόγου. Και επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, την ίδια υπευθυνότητα και συνέπεια περιμένουμε και για την εκδρομή-Αγώνες στο Βελβεντό. Ειδικά για αυτή την εκδήλωση (Εκδρομή και αγώνα) θα πρέπει όλοι μας να ενεργήσουμε υπεύθυνα και αποφασιστικά θα πρέπει να  ενεργοποιήσουμε τον «γρήγορό» μας εαυτό.

Η εκδρομή αυτή έχει τους εξής χρονικούς περιορισμούς:

  • Απέχει χρονικά μόνο δύο εβδομάδες από την προηγούμενη εκδρομή, όπου 138 άτομα συντονιστήκαμε και χαρήκαμε περπάτημα και φαγητό στον ΧΟΡΤΙΑΤΗ.
  • Την εβδομάδα που έρχεται, οι προπονήσεις των μικρών θα είναι μόνον δύο (2) διότι την Παρασκευή 17 του Νοέμβρη θα ζητήσουμε από τα παιδιά του Φυτωρίου και των Ακαδημιών να μην έρθουν προπόνηση (από το φόβο πιθανών επεισοδίων στους δρόμους της Θεσσαλονίκης).
    Οπότε η Παρασκευή, που θα ήταν η ημέρα για τις τελικές ρυθμίσεις, χάνεται και οι τελικές ρυθμίσεις μετατίθενται για την ΤΕΤΑΡΤΗ 15.11.17.

Με άλλα λόγια ο χρόνος για τη ρύθμιση των λεπτομερειών είναι περιορισμένος. Πρέπει μέχρι την Τετάρτη 15.11.17 το βράδυ μετά την προπόνηση να έχουμε τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ τόσο των αθλητών που θα αγωνιστούν όσο και των οικογενειών που επιθυμούν τα ταξιδέψουν μαζί μας είτε με το Λεωφορείο είτε με τα Ι.Χ. τους στο Βελβεντό.

Θα λειτουργήσουμε υπεύθυνα και έγκαιρα ώστε να προλάβουμε να ρυθμίσουμε τα πάντα ή όταν ο χρόνος μας πιέζει αποσυντονιζόμαστε;   ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ
Από την πλευρά του συλλόγου είμαστε έτοιμοι.  Με συνοπτικές διαδικασίες έχουμε σε κατάσταση “stand by” όλους τους παράγοντες του εγχειρήματος (Λεωφορεία, Ξενοδοχεία, Ταβέρνες, Αγώνες, βοηθούς … κ.α.) ένα τηλέφωνο απομένει που θα δώσει το πράσινο για να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες προς κάθε κατεύθυνση.

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ … ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ.
Το μόνο που απομένει είναι να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά, όσοι θέλετε να ταξιδέψετε μαζί μας για να χαρούμε τους αγώνες και να γράψουμε ακόμη μερικές πατερο-ώρες και μητερο-ώρες μαζί με τα «αχώνευτα».
Δεν πειράζει αν κάποιοι δεν μπορούν, όσοι όμως θέλουν και μπορούν να τα καταφέρουν ας είναι γρήγοροι … έχουμε στοίχημα να κερδίσουμε.

print

Written by