ΕΑΣΑ-72 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 45 ΧΡΟΝΩΝ 4.11.17 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Στη συγκέντρωση των Γυμναστών της πρώτης φουρνιάς της ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης (πτυχίο 1972)  45 την παράσταση έκλεψαν οι διοργανωτές της Αθήνας.
Με κινητήριο μοχλό το δίδυμο (Δήμητρα Φατσιλέτου και Βάσω Λιάππα) και άξιους συμπαραστάτες: την Αθηνά τζώρτζη, την Κωνσταντίνα Πανταζή, τον Δημήτρη Σκλαβούνο, τον Δημήτρη Καρρά, τον Μαυρίκο Παπαευαγγέλου … και όλους όσους βοήθησαν, οι διοργανωτές ήσαν υπέροχοι.

Ήταν τόσο σοβαρή η προσπάθειά τους, που και μόνον αυτό αποτέλεσε τι κίνητρο για αρκετούς από εμάς να παραβρεθούμε στη συνάντηση έστω και για λίγες ώρες και ξημερώματα να φύγουμε πίσω για τις δουλειές που δεν σήκωναν αναβολή.

Συγχαίρουμε μέσα από τη Δήμητρα ΟΛΟΥΣ και τους ευχαριστούμε γιατί ένωσαν ακόμη μία φορά όλους εμάς που ομολογουμένως είμαστε από πολλές και διαφορετικές πάστες καμωμένοι.

Στη συνάντηση Παραβρέθηκαν  40 συμφοιτητές και αρκετές σύζυγοι:

Γ1: (10): Ανθόπουλος +, Γούβαλης, Ζορμπάς, Ζώτος, Ηλιάδης, Καρράς, Κατσίκας, Κέλλης, Κλιφόπουλος, Κόκκινος.

Γ2: (9): Κομνηνός, Κωτσιόπουλος +, Μοσχονάς +, Μπλιάτσιος +, Μπράγκατζης, Νταλιάνης, Ντζαβίδας, Οικονόμου Κ., Πάγκαλος+,

Γ-3:  (10)  Παπαευαγγέλου, Παπαϊακώβου, Πνευματίκας, Πουλόπουλος, Σκλαβούνος, Σκουμής, Ταξιλδάρης, Φυλλαρίδης+,  Χατζηκυριάκου, Χριστόπουλος.

Κορίτσια: (11) Αναγωνστοπούλου, Βασιλοπούλου, Γκάζου,   Κοντοφάκα, Κοτζαμάνη, Λιάππα, Ξιουρή, Πανταζή, Πορφυρίου, Τζώρτζη, Φατσιλέτου.

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ 47 ΕΤΩΝ -ΤΟ 2019

Η πρώτη ψηφοφορία έγινε για το αν θα γίνει η επόμενη συνάντηση το 2018 ή το 2019. Καθαρά κέρδισε η πρόταση για το 2019.

Ως προς το μέρος της συνάντησης, τρεις προτάσεις έπεσαν στο τραπέζι : Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Ολυμπία. Τις περισσότερες ψήφους πήραν τα ΤΡΙΚΑΛΑ με κύριο και μοναδικό! εκπρόσωπο τον Στέφανο Σκουμή.

Η επόμενη συνάντηση κάπου τον Σεπτέμβριο του 2019, θα μας ενημερώσει ο Στέφανος αφού πρώτα ρυθμίσει τα όσα πρέπει.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

Καλεσμένος στη συνάντηση και ο συνάδελφος Σταύρος Τζωρτζής από τον Κύπριο συνάδελφο Σάββα Χατζηκυριάκου που μας ήρθε για πρώτη φορά από το Λονδίνο όπου ζει.

Με σαμπάνιες γιόρτασαν οι διοργανωτές την παράδοση του λάβαρου για την επόμενη συνάντηση στο Στέφανο Σκουμή Τρίκαλα.

Ήβη Ξιουρή και Χρήστος Μοσχονάς οι χορευταράδες της συνάντησης.

Ο «νανάκιας» Δημήτρης Σκλαβούνος εκτός των άλλων και Ταμίας της εκδήλωσης.

Ο Νίκος Φυλλαρίδης ο γνωστός Κύριος με τον τρίποδα και την κάμερα, σίγουρα κάτι καλό θα ετοιμάσει.

Ο Δημήτρης Καρράς φρόντισε για να έχουμε και χορό Latin από τρεις υπέροχους χορευτές πρωταθλητές στην κατηγορία τους.

Το πώς κύλισε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας δεν το γνωρίζουμε αφού στις 04:00 φύγαμε για αεροδρόμιο να προλάβουμε να είμαστε πρωί στη Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (εκδρομή στο Χορτιάτη).

Ο Ντίνος Γούβαλης αλλά και άλλοι, ήθελαν η επόμενη συνάντηση να γίνει το 2018, δεν πέρασε. Ντινάκο μου τι εμποδίζει σε όσους θέλουν να ξαναβρεθούν και είναι κοντά να μαζευτούν  και να περάσουν καλά. Απλά δε θα καλέσουν όσους βρίσκονται μακριά και ίσως δυσκολεύονται να κάνουν μεγάλα ταξίδια, αυτοί θα ξεκουραστούν για να είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν μετά δύο χρόνια.

Εύχομαι όλοι μας να είμαστε γεροί και το 2019 να είμαστε ακόμη περισσότεροι.

print

Written by