2η ΗΜΕΡΑ 16.11.17 ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ – ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με καλύτερα άλματα του Θεοφάνη Μπέλου που πέρασε το 4.90 και σταμάτησε για να ετοιμάσει τα γλυκά που μας κέρασε για τα 25α γενέθλια του [-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ] και του Γιάννη Ντούρου που στο τελευταίο άλμα πήρε μεγαλύτερο κοντάρι και πέρασε τα 3.70 -και κέρδισε το στοίχημα-! συνεχίστηκε η Ημερίδα του άλματος επί κοντώ.
Το 3.70 του Ντούρου μεταφράστηκε σε σουβλάκια για όλους στο κυλικείο (από όπου και η φωτογραφία).  Ευτυχώς που έγινε έτσι γιατί, κάποιες κούκλες (ονόματα δε λέμε η Μ-3 & η Δ-5) βρήκαν επί τέλους κοντάρια στα μέτρα τους…  κράτησαν τα καλαμάκια από τα σουβλάκια και ετοιμάζονται να καταπλήξουν στην επόμενη προπόνηση … ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ!

Απομένει το 3ο κομμάτι των μικρών αθλητών για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος των Ημερίδων με αντικείμενο το άλμα επί κοντώ του συλλόγου.

Το 2ο μέρος θα επαναληφθεί μετά από 10 μέρες κανονικά με πήχη αυτή τη φορά.

Τα άλματα των Μπέλου και Ντούρου μπορείτε να τα δείτε στο τέλος.

Μετά τα σουβλάκια ακολούθησαν τα γλυκά του Θεοφάνη, τα οποία ήταν υπέροχα και φτιαγμένα από την μικρή του αδελφή την  Σταματία. Μπράβο κούκλα, τα γλυκά ήταν υπέροχα φτιαγμένα με μεράκι και ιδιαίτερη προσοχή (το επάνω μέρος του γλυκού ήταν στα χρώματα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ)!
Σταματία σε ευχαριστούμε, να χαίρεσαι τον μεγάλο σου αδελφό και να είσαι γερή, δυνατή και τυχερή στη ζωή σου.  Με την ευκαιρία δώσε χαιρετίσματα και στον Θωμά τον παιδαρά αλλά και στην Ελένη. Άντε κάντο γενικό «δώσε χαιρετίσματα σε όλη την οικογένεια» για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.

Μπέλος 4.90 (Ποιός θα μου πει, γιατί το ένα βίντεο (Ντούρου) φαίνεται και το αλλο (Μπέλου) πρέπει να πατήσεις το σύνδεσμο για να παίξει;)

MAH00061 Mpel 490o

Ντούρος 3.70

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΝΤΩ 15 & 16 .ΙΙ.17

Ευχαριστούμε τον κ. Χαρίλαο Μαρκόπουλο Ειδικό Γραμματέα και Αναπληρωτή Ταμία του συλλόγου γιατί δε χάνει ευκαιρία να βοηθήσει όπου χρειάζεται. Προχθές και εχθές στις ημερίδες του επί κοντώ ήταν Κριτής  και Γραμματεία συγχρόνως.
κ. Χαρίλαε σας ευχαριστούμε, κερνάμε ό,τι θέλετε από το Καυτανζόγλειο.
Εσείς διαλέξτε ότι τραβάει η όρεξή σας, πληρώστε και όλα τα άλλα … αφήστε τα επάνω μας  … είναι κερασμένα.

Καλά μιλάμε και για πολύ … ανοιχτοχέρηδες!

print

Written by