ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ & ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Καλή μελέτη! Τώρα είδα ότι βγήκε μεγαλούτσικο!

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ:
Με την  Ε.Μ.Υ. να προβλέπει καλόν καιρό σε σύγκριση με τις τελευταίες ημέρες και θερμοκρασία από 8 βαθμούς το πρωί  μέχρι 15 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι θα πρέπει να ντυθούμε ζεστά. Ειδικά για όσα παιδιά θα αγωνιστούν να υπάρχει 2ο φανελάκι, φόρμα αλλά και μπουφάν για μετά τον αγώνα.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ Ι.Χ. ΤΟΥΣ
Α) Τέσσερα Ι.Χ. θα ταξιδέψουν από το Σάββατο το απόγευμα και θα διανυκτερεύσουν  στο Ξενοδοχείο ΑΓΝΑΝΤΙ (μαζί και ο υπογράφων) που βρίσκεται δίπλα από το Γήπεδο. Όσοι φτάσουν νωρίς ξεκουράζονται στο ξενοδοχείο και κατά τις 19:30 δίνουμε ραντεβού στο Καφέ του Ξενοδοχείου. Πίνουμε τον καφέ μας, συζητάμε τα των αγώνων με τους υπευθύνους του Βελβεντού και το βραδάκι πάμε για φαγητό  στην πλατεία του χωριού στο ουζερί ταβέρνα του Βασίλη Παπαγόρα.

Β) Αρκετοί θα ταξιδέψουν με Ι.Χ. την Κυριακή πρωί. Όσοι φτάσουν νωρίς ας έρθουν στο Καφέ του Ξενοδοχείου για ότι χρειαστούν. Το στάδιο είναι δίπλα. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν κατά τις 11:00 ας είμαστε με τους αθλητές μας λίγο νωρίτερα για να δηλωθούμε να κάνουμε ζέσταμα και να αγωνιστούμε.
Υποχρεωτικά τα παιδιά με μπουφάν και φόρμα όχι μόνο μπουφάν και φανελάκι ή μόνο φόρμα και φανελάκι!  Θα το ελέγξω και όποιο παιδί δεν είναι καλά ντυμένο δεν θα του επιτραπεί να αγωνιστεί (πάει το μετάλλιο)! Ο καιρός είναι κρύος θα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ  καλά ντυμένοι.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ:
Τα Λεωφορεία θα είναι από τις 07:30 στο Παρκινγκ που βρίσκεται μπροστά από το Κυλικείο.
Η αναχώρηση προγραμματίζεται για τις 08:01.  Την εντολή για την αναχώρηση των Λεωφορείων θα την δώσουν οι κ. Μουρουδέλης και κ. Καρματζόγλου αντίστοιχα.

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ Ι.Χ. ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ
Προσοχή: Όσοι φτάσετε στο Καυτανζόγλειο με Ι.Χ., αφού ξεφορτώσετε τους επιβάτες και τις τσάντες κοντά στο Λεωφορείο, βγάλτε τα αυτοκίνητά σας έξω από το Παρκινγκ, γιατί τις Κυριακές το Στάδιο κλείνει το απόγευμα και δεν θα μπορέσετε να βγάλετε τα αυτοκίνητά σας όταν γυρίσετε. Παρκάρετε γύρω από το Καυτανζόγλειο όπου βρείτε. (Όσοι βρείτε κοντά στο Μουσείο αφήστε το εκεί, γιατί εκεί θα γίνει η αποβίβαση όταν γυρίσετε).

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ  ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Αρχηγός της αποστολής ορίζεται ο κ. Μουρουδέλης Σωτήριος (Γ.Γ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ),  με αναπληρωτή τον κ. Καρματζόγλου Σταύρο Έφορο Στίβου (Α) και υπεύθυνο Σχεδιασμού εκδηλώσεων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. (Τα τηλέφωνα των υπευθύνων αναφέρονται στο τέλος του άρθρου).

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
Το  1ο Λεωφορείο των Γονέων, συντονίζει (παίρνει απουσίες και παραγγελία για φαγητό) ο κ. Καρματζόγλου Σταύρος με τη βοήθεια του κ. Παπαγεωργίου Κώστα.
Το 2ο Λεωφορείο Των Αθλητών, συντονίζει η κ. Γκοτζαμάνη Σοφία βοηθούμενη από την κ. Ευδοξία και την κ. Κατερίνα (την κολλητή της).

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Στο 1ο Λεωφορείο ανεβαίνουν όλοι οι γονείς και κηδεμόνες με συντονιστή τον κ. Καρματζόγλου Σταύρο. Ο κ. Μπέλος βοηθάει τον κ. Καρματζόγλου στην τακτοποίηση του 1ου Λεωφορείου των γονέων, αλλά ταξιδεύει με το Λεωφορείο των Αθλητών. Όσοι έχετε μικρά παιδιά (αυτά που δεν αγωνίζονται) και θέλετε να τα πάρετε μαζί σας μπορείτε να τα πάρετε.
Στο 2ο Λεωφορείο ανεβαίνουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες και οι προπονητές τους. Συντονιστής η κ. Σοφία Γκοτζαμάνη με τη βοήθεια της κ. Ευδοξίας και της κ. Κατερίνας Βαποράκη.
Η ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΩΝ (2) ΔΥΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Σε περίπτωση που κάποιος γονιός  θέλει να ταξιδέψει οπωσδήποτε με το παιδί του – μπορεί να το κάνει-  αφού όμως πρώτα ενημερώσει τους υπεύθυνους των Λεωφορείων. Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, αφήστε τα παιδιά στα «νύχια» των προπονητών τους, καλά θα περάσουν. Το τραγούδι … επιτρέπεται!

ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ  ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ:
Όποιος έρχεται πρώτος κάθεται στο Λεωφορείο όπου θέλει κ.ο.κ. Όταν ξεκινήσει το Λεωφορείο όποιος θέλει μετακινείται στις άδειες θέσεις.

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ  ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ & ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
Σάββατο μεσημέρι ο κ. Ζορπίδης θα μας στείλει τα Ονόματα και τα κινητό των Οδηγών για κάθε ενδεχόμενο. Λίγο πριν φύγω (Σάββατο ~ 15:30) θα τα περάσω (εδώ) μήπως και χρειαστούν.

ΟΔΗΓΟΣ  (1): ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ    : Κώστας Αθανασιάδης 6984279722
ΟΔΗΓΟΣ (2)ΑΘΛΗΤΕΣ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:  Απόστολος Ναθαναήλ6945161924

Για κάθε ενδεχόμενο: Τηλ. Γραφείου κίνησης ΖΟΡΠΙΔΗ 2310685490

ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
Ζητήσαμε από τους υπευθύνους της ταβέρνας, την οποία προτείνουν οι περισσότεροι την «ΡΕΜΒΗ» να μας πουν από τώρα τα «πιάτα» που θα υπάρχουν στο μενού ώστε ο καθένας να διαλέξει αυτό που θέλει. Η απάντησή τους είναι:

«Εμείς μπορούμε να έχουμε στη διάθεση μας:

Από έτοιμα:  24 μερίδες κοντοσούβλι χοιρινό

24 μερίδες κοντοσούβλι κοτόπουλο

10 μερίδες κεμπάπ χοιρινό γάστρας

10 μερίδες αρνάκι γάστρας

που θα συνοδεύονται με αγριόρυζο και φρέσκια πατάτα τηγανιτή

Από της ώρας:  10 μερίδες μπιφτέκια μοσχάρι-χοιρινό (χειροποίητο)

10 μερίδες φιλέτο μπούτι κότα

12 μερίδες πανσέτα

12 μερίδες μπιφτέκι κοτόπουλο(χειροποίητο)

10 μερίδες σουβλάκι κότα μπούτι

6 μερίδες χοιρινή μπριζόλα

που θα συνοδεύονται με πατάτα φρέσκια τηγανιτή και ρύζι

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από αυτά τι θέλετε.»

Οι υπεύθυνοι των Λεωφορείων παρακαλούνται στη διαδρομή για το Βελβεντό να καταγράψουν την προτίμηση των επιβατών σε φαγητό, ώστε να έχουμε έτοιμη την παραγγελία με την άφιξή μας στο Βελβεντό.
Οι γονείς μπορούν από τώρα να συνεννοηθούν με τα παιδιά τους και να παραγγείλουν και γιαυτά.
Ο υπεύθυνος του 1ου Λεωφορείου (των γονέων) ας έχει και κατάσταση των παιδιών του 2ου Λεωφορείου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

ΑΓΩΝΕΣ
Οι αγώνες ξεκινούν ~ στις 11:00 θα εξαρτηθεί από την ώρα άφιξης των Λεωφορείων. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Bελβ 17 Φ

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά τους αγώνες ακολουθούν οι απονομές των Διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες και των Μεταλλίων στους τρεις πρώτους νικητές όλων των αγωνισμάτων!

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ “ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ
Με το τέλος των απονομών, επιβιβαζόμαστε στα Λεωφορεία ή Τα Ι.Χ. και πάμε στο χώρο από όπου θα ξεκινήσει το περπάτημα στη φύση. Η όλη διαδρομή περίπου μία ώρα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
Με το τέλος του περπατήματος στο «Σκεπασμένο» ειδοποιούμε την Ταβέρνα ότι «ερχόμαστε … ετοιμάστε» και πάμε για φαγητό.
Τρώμε ΟΛΟΙ μαζί στην Ταβέρνα ΡΕΜΒΗ (ΤΗΛ. 2464031473) καθισμένοι σε παρέες των δύο τριών οικογενειών ή και παραπάνω. Τα μεγάλα παιδιά και αυτά σε παρέες ή και με τους γονείς τους τα μικρότερα, όπως θέλετε!

Ο καθένας πληρώνει το λογαριασμό του ανάλογα με το τί ζητησενα φάει. Οι τιμές είναι “ειδικές” αλλά αφήσαμε ελεύθερη την επιλογή για να φάει ο καθένας ότι τραβάει η όρεξή του.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ – ΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
Συνήθως στο φαγητό το γλεντάμε και λίγο ίσως μας πάρει κάπου στις δύο ώρες. Τα παιδιά συνήθως το ρίχνουν στο παιχνίδι έξω και οι γονείς στο κρασάκι ή το τσιπουράκι μέσα! Όσοι θελήσουν να κάνουν μια βόλτα κατηφορίζουν προς την πλατεία για καφέ ή και λίγο παρακάτω για να προμηθευτούν τα παραδοσιακά γλυκά του ΖΑΝΔΕ για να αποφύγουν την ουρά όταν θα σταματήσουν τα Λεωφορεία για να προμηθευτούμε γλυκά.

ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ή ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ
Η συνάντηση για την επιστροφή  θα γίνει μπροστά από το μαγαζί του ΖΑΝΔΕ, όπου θα σταματήσουμε για να πάρουμε (όποιος θέλει) λουκουμάδες, τουλούμπες και  σιροπιαστά.

Υπάρχει και η δυνατότητα να πάρουμε και Κρασιά ή Τσίπουρο από τους ντόπιους οινοπαραγωγούς. Ειδικά για τα κρασιά όμως θα πρέπει να ενημερώσουμε εκ των προτέρων για να ανοίξουν τις αποθήκες. Εφόσον υπάρχουν άτομα που θέλουν να αγοράσουν κρασιά ας μας ενημερώσουν έγκαιρα για να το ρυθμίσουμε.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Η αναχώρηση θα γίνει από την τελευταία στάση που είναι το Εργαστήριο γλυκών του ΖΑΝΔΕ. Την οριστική ώρα αναχώρησης την καθορίζει ο Αρχηγός της Αποστολής. (Υπολογίζουμε κατά τις 18:00 ± 30′).

ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το ταξίδι διαρκεί περίπου 2:15 με 2:30 για το Λεωφορείο. Η αποβίβαση θα γίνει μπροστά στην είσοδο του Αθλητικού Μουσείου που βρίσκεται δίπλα από την είσοδο του Παρκινγκ του Καυτανζογλείου (επί της 3ης Σεπτεμβρίου).

ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:  κ. Μουρουδέλης Σωτήριος  69 73464186

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: κ. Καρματζόγλου Σταύρος 6932288828

 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γκοτζαμάνη Σοφία          6976350313

Χατζιόπουλος Κοσμάς 6937531874

Βοσκίδου Ευδοξία           6989650768

Τοσίδης Λάζαρος             6995714747

Βαλσαμίδης Νίκος          6944931302

Μπέλος Θεοφάνης         6986744029

Κατσίκας Φώτιος             6932626625

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Υπενθυμίζω ότι υπάρχουν μερικές θέσεις στα Λεωφορεία, όσοι θέλετε ελάτε Κυριακή πρωί αφού όμως ενημερώσετε έστω και τηλεφωνικά κατά προτίμηση τους υπευθύνους των Λεωφορείων που θα γνωρίζουν τις πιθανές προσθήκες.

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Τα Λεωφορεία κοστίζουν 2Χ320 = 640 Ευρώ. Ένα ποσό θα το διαθέσει ο σύλλογος για τους αθλητές και τα υπόλοιπα θα διαιρεθούν με τα ενήλικα άτομα που συμμετέχουν.  Για το τελικό ποσό του συλλόγου θα αποφασίσουν στο Βελβεντό οι :  Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μουρουδέλης Σ.  (Αρχηγός), ο κ. Καρματζόγλου Στ. (Αναπληρωτής Αρχηγός) και  ο κ. Κατσίκας Φ. (Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου).
Οι προκαταβολές θα υπολογιστούν στον τελικό λογαριασμό.

Ότι ξέχασα … το συζητάμε …

print

Written by