ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ – Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΡΗΓΑΣ” ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ

Μέχρι να βρούμε το χρόνο να βάλουμε σε σειρά τα όσα θέλουμε να σας πούμε γνωρίστε ποιος ήταν ο ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ που δώσαμε το όνομά του στο σύλλογό μας, μέσα αππο το βίντεο που ακολουθεί.
Κάποτε “επενδύσαμε”  δίνοντας το όνομα ανθρώπου εν ζωή σε αθλητικό σύλλογο που δημιουργήσαμε. Δημιουργήσαμε τις συνθήκες και αρπάξαμε την ευκαιρία, μια «Ευκαιρία Ζωής» αφού αποδείχτηκε περίτρανα ότι αυτό που διακρίναμε -από νωρίς- στην ψυχή και το ποιόν του ΑΝΔΡΑ δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο, κάτι που το συναντάς σε πολλούς, δεν ήταν κάτι το υποκειμενικό που φάνταζε χρυσάφι στα μάτια μας,  ήταν είναι και θα είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Παράδειγμα επιθυμητής συμπεριφοράς που ο κάθε γονιός θα ήθελε να περάσει στο παιδί του μέσα από τον αθλητισμό.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε για μια ακόμη φορά και ας “μας μαλώσει και αυτή τη φορά”  το ταπεινό πνεύμα του ΡΗΓΑ μας είναι «ΡΗΓΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

Το βίντεο που ακολουθεί είναι δημιουργία της Κατιάνας Στρατηγίου σε συνεργασία με τον Άρη Καραγεώργο ο οποίος διέθεσε φωτογραφίες από το πλούσιο αρχείο του.
Η αφήγηση είναι του Άρη Καραγεώργου επίσης.
Το βίντεο δημιουργήθηκε με αφορμή την εκδήλωση τιμής και μνήμης στο πρόσωπο ενός σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ.
Αθήνα 19-11-2017.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ “ΡΗΓΑ”

print

Written by