ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Ενημερώνουμε τους φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που είναι «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» και θέλουν μέσα από το ημερολόγιο να βοηθήσουν το σύλλογο και παράλληλα να «διαφημίσουν» την επιχείρησή τους, ότι μπορούν να μας φέρνουν τις επαγγελματικές τους κάρτες. «Οι κάρτες»  θα φιγουράρουν στις πρώτες σελίδες των ημερολογίων που θα βρίσκονται σε 600 γραφεία και σπίτια των φίλων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  (Οι χορηγοί παλαιότερου ημερολογίου, φαίνονται στη διπλανή φωτογραφία).

ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ
Εφόσον εσείς δεν είστε επαγγελματίας αλλά έχετε κάποιο φίλο-γνωστό, που θα ήθελε να διαφημιστεί μέσα από το ημερολόγιο του συλλόγου, φέρτε μας σε επαφή με το φίλο σας ή ενημερώστε τον επαγγελματία φίλο σας και εφόσον συμφωνεί, πάρτε του την «κάρτα και 100€» και φέρτε τα σε εμάς,  καλό θα «μας»/«του» κάνετε.

Η «οικογένεια» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  μεγάλωσε, είναι συμπαγής, τα μέλη της «οικογένειας» αλληλοϋποστηρίζονται και πλέον έχουμε και μεγάλη αγοραστική δύναμη.

Όποιος φίλος θέλει να ξανα-βοηθήσει, δεν έχει παρά να μας το «πει» έστω και τηλεφωνικά, την κάρτα του (αν είναι η ίδια) την έχουμε.
Η οποιαδήποτε Νέα ΚΑΡΤΑ πρέπει να φτάσει στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ (κ. Κατσίκα) μέχρι την Παρασκευή (1.12.17) που ΤΕΛΙΚΑ θα παραδώσουμε το υλικό για το ημερολόγιο.

Το Δ.Σ. καθόρισε τις ίδιες τιμές διαφήμισης -μέσω του ημερολογίου- και για το 2018:
Η συνηθισμένη «Κάρτα»  κοστίζει 100 €.
Η χρησιμοποίηση ολόκληρης σελίδας για διαφήμιση «Μακέτα» κοστίζει 300 €.

Το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο στοχεύει στο να κρατάει το σύλλογο σε γερές οικονομικές βάσεις και προσπαθεί. Το σίγουρο είναι ότι η προσπάθεια 9 ατόμων του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου δεν φτάνει.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ώστε να λειτουργεί χωρίς το άγχος του κόστους στις οποιεσδήποτε εκδηλώσεις που στοχεύουν στο να διευρύνουν τον ορίζοντα του κάθε παιδιού.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ …
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗ.

print

Written by