ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠ.Α.Κ.Α.Β. ΕΠΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!

Αγαπητοί φίλοι του ΣΤΙΒΟΥ,
Σας κοινοποιώ την πρόταση προς την ΕΠ.Α.Κ.Α.Β. 2017 του ΣΕΓΑΣ με θέμα:
«Δώστε τους βαθμούς του 12ου (ή του 8ου αν πρόκειται για τελικό δρόμων) στον αθλητή που πέρασε στον τελικό με το όριο βαθμολογίας και εκεί για διάφορους λόγους έκανε άκυρες ή τραυματίστηκε και δεν τερμάτισε».
ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ. Ίσως κάποτε να έχω, γεροί να είμαστε!
Από τον ΣΕΓΑΣ των τελευταίων 13 ετών δεν αντέταξε κανείς τα δικά του επιχειρήματα. Συνεχίζουν αδικώντας τους αθλητές που πέρασαν στον τελικό και επειδή στον τελικό (π.χ. έκαναν άκυρες ή δεν τερμάτισαν) φεύγουν αποτυχημένοι -χωρίς καμία ανταμοιβή- και κανέναν βαθμό για το σύλλογό τους ενώ οι συναθλητές τους, που δεν πέρασαν στον τελικό, φεύγουν πετυχημένοι γιατί βαθμολογούνται (όσοι βαθμολογούνται) μόνον από τον προκριματικό!
Περνάω την πρόταση που καταθέτω εδώ και 13 χρόνια! για να τη μελετήσει όποιος θέλει και μέσα από την κουβέντα να βρούμε αν στέκει ή ΟΧΙ.
Θα χαρώ αν μέσα από την κουβέντα καταλήξουμε κάπου (ΝΑΙ ή ΟΧΙ). Να καταλήξουμε όμως με παράθεση επιχειρημάτων που θα εδράζονται στον κανονισμό αλλά και στο δικαίωμα της διοργανώτριας αρχής να ρυθμίζει π.χ. σε Πανελλήνιους αγώνες τις λεπτομέρειες της προκήρυξης και τα της βαθμολογίας των αθλητών.
Καλή μελέτη σε όποιον «έχει το κουράγιο και το ψάξει για να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα» όποια και αν είναι αυτά.
print

Written by