ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ – 04 ΜΕΧΡΙ 8.12.17

Ήρθε η ώρα να δώσουμε το πράσινο για τη «συγκέντρωση των ρούχων».
Καλούμε τους φίλους που δήλωσαν ότι έχουν ρούχα (όλης της οικογένειας) που επιθυμούν να τα δώσουν όπου «θα πιάσουν τόπο» να ετοιμάζονται. (Η φωτογραφία από την περυσινή συγκέντρωση ρούχων με τους εθελοντές γονείς κ. Ντούγκου και κ. Παπαδόπουλο να είναι οι «μεταφορείς» των συγκεντρωθέντων).

 Από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου όταν έρχεστε στην προπόνηση μπορείτε να φέρνετε μαζί σας και τα ρούχα που θέλετε να διαθέσετε για τους άπορους συνανθρώπους μας. Τα ρούχα θα παραδίνονται στο Γραφείο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Κλειστό Γυμναστήριο Κτήριο Κ-3 απέναντι από την αίθουσα του επί κοντώ (αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ).

Παράκληση, τα ρούχα που θα φέρουμε για να τα δώσουμε στους συνανθρώπους μας, να είναι καθαρά και  περιποιημένα.

 Επειδή δεν έχουμε μεγάλο χώρο στο γραφείο του Κ-3, παρακαλούμε ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ τα ρούχα αυτές τις ημέρες και από τη Δευτέρα 4 μέχρι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου να τα παραδώσετε στους προπονητές των παιδιών σας.
Ο σύλλογος με τη σειρά του θα συνεννοηθεί με τους παραλήπτες ώστε η παράδοση να γίνει την επόμενη Δευτέρα 13.12.17 για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα χώρου στο γραφείο του συλλόγου. Μην ξεχνάτε ότι πλησιάζει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας και ο χώρος χρειάζεται για τις διάφορες εκδηλώσεις που θα ετοιμάσουν τα παιδιά με τους προπονητές τους.

Προσοχή
:
Θα δεχόμαστε τα προς διάθεση ρούχα από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου μόνον.
Θα το τηρήσουμε!

print

Written by