ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ – ΔΕΥΤΕΡΑ 4.12 ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.12.17

Υπενθυμίζουμε ότι από  μεθαύριο Δευτέρα 4.12.17 μπορείτε να φέρνετε ότι ρούχα έχετε που δεν τα χρησιμοποιείτε για να τα παραδώσουμε σε όσους τα έχουν ανάγκη (παράκληση να είναι περιποιημένα και καθαρά).
Τα ρούχα θα παραδίδονται στο γραφείο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου Κ-3 στο Καυτανζόγλειο στην αρχή ή στο τέλος της προπόνησης  στους προπονητές ή αν βρούμε εθελοντές γονείς να βοηθήσουν στην παραλαβή, ακόμη και στη μέση της προπόνησης.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΡΟΥΧΩΝ:  Θα χαρούμε αν την παραλαβή των συγκεντρωθέντων την κάνουν εθελοντές γονείς που θα έρθουν λίγο νωρίτερα στο γραφείο του συλλόγου.
Η δουλειά που θα αναλάβουν είναι: Να βρίσκονται για 15-20 λεπτά στο γραφείο και να παραλαμβάνουν τα δέματα με τα ρούχα τα οποία θα τοποθετούν σε χώρο που θα τους υποδείξουμε. Οι εθελοντές μπορούν να επιλέξουν μία ημέρα που μπορούν  (ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΕΤΑΡΤΗ ή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) δεν χρειάζεται να είναι οι ίδιοι και τις τρεις ημέρες.
Όποιος γονέας ή κηδεμόνας θέλει να βοηθήσει ας ενημερώσει κάποιον από τους προπονητές τη Δευτέρα και … «πήρε τη δουλειά».
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΥΧΩΝ: Θα χαρούμε διπλά αν και την παράδοση των συγκεντρωθέντων την κάνουν εθελοντές γονείς, που κάποιο πρωινό θα μεταφέρουν τα ρούχα και θα τα παραδώσουν όπου η επιτροπή αποφασίσει:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ τα μέλη της Επιτροπής που θα φροντίσουν για τα ρούχα αλλά και για τα τρόφιμα (που θα συγκεντρώσουμε την επόμενη εβδομάδα).
Από πέρυσι μας παρακαλούν να τους βάλουμε στην επιτροπή!!!
Ε! ας μη τους χαλάσουμε το χατίρι!  Πρώτη φορά βλέπω τόσους πολλούς να θέλουν να είναι στην επιτροπή. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους βολέψουμε όλους.
Στην Επιτροπή μπήκαν (με μέσο) αφού το ζητούσαν για ένα χρόνο τόσο επίμονα οι παρακάτω (τυχεροί)!!!
κ. Παπαδόπουλος Απ., (μέλος Δ.Σ.), κ. Ντούγκου Σ., κ. Δούναβης Κ., κ. Λαμπρόπουλος Φ. (εκπρόσωποι γονέων & κηδεμόνων), Γκοτζαμάνη Σ., Βοσκίδου Ε. (προπονήτριες).
Για την ολοκλήρωση των δύο δραστηριοτήτων αρκούν 2-3 μέλη που θα ευκαιρούν και μαζί με τους άλλους πιθανούς εθελοντές θα φροντίσουν για την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων.

Σημ.: Στους Εθελοντές κερνάμε! ότι θέλετε από το κυλικείο.
Πάρτε ότι θέλετε από το κυλικείο –πληρώστε- … και ότι πήρατε είναι «κερασμένα» από εμάς … τους χουβαρντάδες!

print

Written by