ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13.12.17

Τελικά δεν είναι καθόλου διακοσμητικό στοιχείο η Επιτροπή των γονέων και κηδεμόνων ή «σκιώδης κυβέρνηση» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αφού -«Θέλουμε Κάστανα» λένε … -«Τα έχετε» λέει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι συνήθεις ύποπτοι (αλφαβητικά) Δούναβης, Λαμπρόπουλος, Ντούγκου υπό την εποπτεία των μελών του Δ.Σ. Μουρουδέλης, Μαρκόπουλος,  Παπαδόπουλος … και όποιος άλλος θέλει να φάει κάστανα, καλούνται να βοηθήσουν την εκδήλωση.

Φωτιά και Κάστανα (20 κιλά) θα φροντίσουν οι προπονητές του συλλόγου(κ. Κοσμάς)  με την εποπτεία του κ. Καρματζόγλου (για να μην τα φάει στο δρόμο), εκτός και αν έχουμε κάποιον ο οποίος ξέρει πού θα βρούμε «καλά κάστανα» και μας το υποδείξει ….

Τα δύσκολα της όλης εκδήλωσης τα αφήνουμε στην Επιτροπή, αυτά είναι:

  1. Το πώς θα κοπούν-χαραχτούν τα κάστανα, η περσινή «έρευνα» μας έδειξε ότι ο αποκεφαλισμός του κάστανου ψήνει και επιτρέπει το καθάρισμα εξ ίσου καλά με όλες τις άλλες τεχνικές.
  2. Το δεύτερο «πιο δύσκολο» έργο είναι το … κρασί που θα προμηθευτούμε για όσους βοηθήσουν στο κόψιμο και το ψήσιμο. Την επιλογή του κρασιού την αφήνουμε στον κ. Ντούγκου ο οποίος ναι μεν βοηθάει στο ψήσιμο αλλά επειδή δεν προλαβαίνει να φάει κανένα κάστανο (γιατί απλά κάνει παρέα με ψηλούς!) ξεγελιέται με ένα ποτήρι κρασί.
  3. Όσο για τα σακουλάκια -από σελίδες τηλ. κατάλογο- θα φροντίσουν όσοι παρουσιαστούν στο ψήσιμο.
  4. ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ (θα ακολουθήσουμε το οργανωτικό του 2016, βλέπετε παρακάτω).

Για τα νέα μέλη του συλλόγου περνάω μερικές δημοσιεύσεις από περσινές και παλιότερες ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΕΣ!

Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ 2016

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ 2016

ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  2016

print

Written by