ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ & ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ

 Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Δε γνωρίζουμε σε ποιό σημείο βρίσκονται οι συμφωνίες ενοικίασης του Καυτανζογλείου Σταδίου «Αποκλειστικά» στον Π.Α.Ο.Κ. (χωρίς την παρουσία του ΗΡΑΚΛΗ)αλλά ούτε και το περιεχόμενο της συμφωνίας (ως προς τη χρήση του Σταδίου από το Στίβο). Πολλά ακούγονται πολλά λέγονται αλλά αφού δεν γνωρίζουμε και ούτε η δουλειά μας είναι να το ψάξουμε, απλά περιμένουμε να μάθουμε!

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΤΑΡΤΑΝ (ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ)

Εκείνα που βλέπουμε και γνωρίζουμε είναι:
ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΩΣΗ (μαύρη επιφάνεια): Τοποθετήθηκε η πρώτη στρώση από μαύρους κόκκους ελαστικού τρίμματος (ενός συστατικού …) σε πάχος 10mm.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΩΣΗ: Κοκκίνισε το επάνω του αγωνιστικού χώρου (διαδρομών και πέταλα).
Επάνω από το  μαύρο στρώμα τοποθετήθηκε ειδική κόλλα και επάνω έπεσε «βιομηχανικό ελαστομερές» από κόκκινους κόκκους (ταρτάν).
Οι παραπανήσιοι κόκκοι που δεν κόλλησαν απομακρύνονται με φτυάρια (οι μεγάλες ποσότητες) και με αέρα «φυσητήρες» όσοι κόκκοι δεν είναι κολλημένοι. Βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο (η διπλανή Φώτο σημερινή).
Οι χώροι περιμετρικά από τους διαδρόμους φέρουν «βιομηχανικό ελαστομερές» από πράσινους κόκκους (Διπλανή Φώτο).
Το επόμενο στάδιο είναι η διαγράμμιση και τα καλύμματα των διαφόρων «βαλβίδων».

ΕΠΤΑ (7) ΜΗΝΕΣ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ!
Όταν κάποια στιγμή το έργο θα παραδοθεί (η παράταση που πήρε ο εργολάβος  μιλάει για παράδοση στις 18.12.17) όλοι θα κοκορεύονται για το υπέροχο έργο! Το ότι το Καυτανζόγλειο ουσιαστικά έκλεισε από τον Μάιο και τώρα έχουμε μέσα Δεκεμβρίου θα περάσει στο ντούκου;
Αλλά έτσι είμαστε, αντί να κυνηγάμε όσους κρύβονται πίσω από τις λέξεις «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» θα κοκορεύονται και από επάνω.
Αθάνατη Ελλάδα, πότε θα αλλάξεις, πότε θα αποδίδεις τα «του Καίσαρος τω Καίσαρι» … για κάθε θετική η αρνητική συμπεριφορά;

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ –  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ
Με μία λέξη ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ!
Αφού κανείς δεν μπαίνει για να καθαρίσει όσοι δεν ανεχόμαστε αυτό το χάλι πιάνουμε καθημερινά τη σκούπα και μαζεύουμε τα χνούδια και τα σκουπίδια, που μαζεύονται στις γωνίες αφού στην αίθουσα καθημερινά μπαίνουν εκατοντάδες παιδιά και μεγάλοι «παντός καιρού»! (Ο υπάλληλος απομακρύνει  κάθε μέρα μόνον τα σκουπίδια που εμείς -που καθαρίζουμε- ρίχνουμε στα καλαθάκια).
Σήμερα δεν άντεξε ο φίλος Παναγιώτης παράγοντας και αθλητής  του ΠΑΟΚ και έπιασε σκούπα και φαράσι (Φωτογραφία δίπλα).

Αλήθεια! όλοι όσοι μπαίνουν στην αίθουσα (οι προπονητές πρώτα και μετά οι σύλλογοι) γιατί ποτέ δεν έπιασαν «σκούπα και φαράσι» έστω να μαζέψουν τα χαρτομάντιλα, τα άδεια μπουκάλια από νερό ή τα όποια σκουπίδια αφήνουν τα γκρουπ των 30 και πλέον μικρών αθλητών που έρχονται ανά ώρα και φεύγουν!
Ίσως κάποτε όλοι όσοι χρησιμοποιούν την αίθουσα να καταλάβουν ότι αφού ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ πρέπει να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ:
– Τουλάχιστον δώστε μας πρόσβαση στην ηλεκτρική σκούπα του σταδίου και εμείς θα καθαρίζουμε…
Ούτε αυτό τους αρέσει γιατί δεν ακούγεται καλά ΕΞΩ!
– ΟΧΙ η καθαριότητα είναι δική μας δουλειά απαντούν!!!
Μετά σκας ή δε σκας!

Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Το μόνο που θα γράψω είναι ότι από τις 10-12 λάμπες, που υπήρχαν στο διάδρομο που οδηγεί στην αίθουσα του ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (αλλά και στις αποθήκες που μας νοικιάζουν με «μηνιαίο» αντίτιμο και συμβόλαιο) …  ανάβουν μόνον οι  (2) ΔΥΟ! (Διπλανή Φωτογραφία).
Δεν περνάω σε άλλες λεπτομέρειες, αν θέλουν οι υπεύθυνοι του Σταδίου ας έρθουν μια φορά να τους υποδείξουμε τα όσα πρέπει να διορθωθούν, από τα γραφεία αυτά ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
Κάποιος θα πει … και γιατί να έρθουν … πάτε εσείς και πέστε τα.
ΟΧΙ! δεν θα πάμε ξανά γιατί, μας ζήτησαν προτάσεις για να βάλουν κανόνες (στον περιμετρικό διάδρομο που τρέχουν και περπατούν οι ελεύθερα αθλούμενοι αλλά και οι αθλητές), στην αίθουσα του επί κοντώ αλλά και σε όλες τις αίθουσες … τις πήγαμε πριν μήνες!
Όταν είδαμε ότι δεν τις υλοποιούν, γράψαμε άρθρο και αυτό πριν δύο μήνες.  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και … όσους κανόνες είδατε εσείς άλλους τόσους είδαμε και εμείς!

Προτείναμε να σκεπάσουν με ταρτάν και το καπάκι της βαλβίδας του επί κοντώ στο Κεντρικό …
μας είπαν – ΝΑΙ.
Τίποτε ακόμη! σε λίγο θα τελειώσει το συνεργείο και το καπάκι θα μείνει έτσι!
…..
Εσείς θα ξαναπηγαίνατε;

Μέχρι και άδεια ζητήσαμε για να φυτέψουμε ένα δένδρο (με όλα δικά μας) για τις επόμενες γενεές … Δέχθηκαν την πρόταση,  είπαν «θα το αναλάβουμε εμείς»…

Μέχρι αύριο θα έγραφα αλλά φτάνει, πολύ ασχολήθηκα.  (Και με περισσότερα και με τα τόσα, πάλι ο κακός εγώ θα είμαι που τα λέω!)
Στο κάτω κάτω Ο ΣΤΙΒΟΣ κινδυνεύει να στριμωχτεί τόσο στο ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ (από το συμβόλαιο ενοικίασης του ΠΑΟΚ) που αν το μάθαιναν αυτό  οι ΔΩΡΗΤΕΣ, που δώρισαν το Στάδιο «για την αθλούμενη νεολαία», ίσως και να έτριζαν τα κόκκαλα τους!

Ας ελπίσουμε ότι ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!

print

Written by