“ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ” ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Το ημερολόγιο που εδώ και χρόνια βγάζει ο σύλλογος είναι ο καθρέφτης του συλλόγου.
Στο ημερολόγιο καθρεφτίζονται τόσο το έμψυχο δυναμικό του (αθλητές προπονητές και παράγοντες) όσο οι δραστηριότητες του συλλόγου.
Ακόμη και εμείς που χτίσαμε σελίδα σελίδα το ημερολόγιο, ανυπομονούμε να το δούμε έτοιμο και τυπωμένο.
Το εξώφυλλο θα έχει τη μορφή που εμφανίζεται στη φωτογραφία.
Ο σύλλογος δεν στοχεύει σε κέρδος από το ημερολόγιο, ούτε υπολόγισε ποτέ το κόστος του ημερολογίου. Το μόνιμο μέλημα των δημιουργών  του είναι να δημιουργήσουν ένα ημερολόγιο που με χαρά και ενδιαφέρον θα το ξεφυλλίσει όποιος το πάρει στα χέρια του. Όλοι μας αλλά κυρίως οι γονείς, οι  κηδεμόνες και οι λοιποί συγγενείς των αθλητών  να βλέπουν και να χαίρονται  τα φωτεινά πρόσωπα των αθλητών που κοσμούν τις μπροστινές σελίδες του ημερολογίου.
Η αλήθεια είναι ότι το κάθε ημερολόγιο κοστίζει περίπου 2 ευρώ (800+ΦΠΑ για τα 500 ημερολόγια). Δεν θα είχαμε πρόβλημα ακόμη και δωρεάν να το δώσουμε σε όποιον δεν έχει τα 2,5 ευρώ που θα πωλείται. Όμως ο κάθε φορέας που βγάζει ημερολόγιο στοχεύει τουλάχιστον να καλύψει τα έξοδά του από αυτό.
Το ημερολόγιο θα διατίθεται από τις 20 Δεκεμβρίου που θα γίνει και η Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Γονείς και κηδεμόνες, “αγκαλιάστε” το ημερολόγιο πάρτε και ένα για τον παππού και τη γιαγιά ίσως και για το θείο, θέλουν και αυτοί να χαίρονται τα εγγόνια και ανίψια τους…

print

Written by