ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ … «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ»

Για να μη νομίζετε ότι βλέπουμε μόνον τις παραλείψεις (του Σταδίου ή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ) και μένουμε μόνο σε αυτές, με ανείπωτη χαρά σας παρουσιάζουμε τα πρώτα θετικά βήματα στην οργάνωση του Καυτανζογλείου.
Στο προπονητήριο «Νίκος Ζαχαριάδης» σήμερα βρήκαμε τάξη. Βρήκαμε λωρίδες που καθορίζουν το πού και πώς θα τρέχουν τα τμήματα που χρησιμοποιούν το προαναφερόμενο προπονητήριο. Μπήκαν κόκκινες λωρίδες που καθορίζουν, από που θα μπαίνουν με προσοχή, πού θα κάνουν ζέσταμα (περιμετρικά) και πού θα τρέχουν οι αθλητές με πλήρη ταχύτητα χωρίς τον κίνδυνο να εμφανιστεί μπροστά τους κανένα μικρό.
Για να είμαστε ειλικρινείς δε γνωρίζουμε ποιανού πρωτοβουλία είναι η οργάνωση του προπονητηρίου «Νίκος Ζαχαριάδης» και το λέμε αυτό διότι ποτέ δεν ξεκαθάρισε ποιός είναι υπεύθυνος για τα λειτουργικά θέματα στο Καυτανζόγλειο.
Είναι το Στάδιο ή η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ;
Όποιος και να είναι, θα το μάθουμε σύντομα και θα το μάθετε και εσείς, εκείνο που προέχει είναι να τονίσουμε το πρώτο θετικό βήμα από τα τόσα που πρέπει να γίνουν στο Καυτανζόγλειο.
Και για να μη μείνετε με ένα θετικό βήμα σας πληροφορούμε ότι σήμερα το πρωί έγινε και ένα κομμάτι διαγράμμισης στην απέναντι ευθεία από τον τερματισμό. Απομένει η ευθεία του τερματισμού, οι διάδρομοι των αλμάτων και το κάπως πιο δύσκολο κομμάτι της διαγράμμισης στα δύο πέταλα. Το τελευταίο κομμάτι θα είναι η προσεκτική μέτρηση και σήμανση των αποστάσεων για κάθε διάδρομο (αποστάσεις εμποδίων, σκυταλοδρομιών, δρόμων κ.λπ.).
Παρακαλούμε τους γνωρίζοντες (προπονητές, κριτές, παράγοντες) να υποδείξουν -τώρα- πριν φύγει το συνεργείο, τα πιθανά σημεία που πρέπει να γίνει ιδιαίτερη παρέμβαση (όπως π.χ. να καλυφθεί με ταρτάν το σιδερένιο καπάκι της βαλβίδας του άλματος επί κοντώ στο Κεντρικό) το οποίο ακόμη και σήμερα υπενθυμίσαμε.

 

«ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ»

Επανέρχομαι 30 Δεκ. 2017 για να αποδώσουμε -τα του Καίσαρος τω Καίσαρι- ως προς το  ερώτημα «σε ποιόν ανήκει η πρωτοβουλία» για την τάξη που μπήκε στο προπονητήριο «Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ», στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ή στο ΣΤΑΔΙΟ» όπως είχα γράψει :

Τελικά δεν είναι ούτε το ΣΤΑΔΙΟ ούτε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (δεν πέφτουμε από τα σύννεφα …)!

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου (βέβαια κάποιοι πρωτοστάτησαν αλλά αφού δεν γνωρίζω ονόματα και επειδή δε θέλω να αδικήσω κανέναν, μένω στο γενικό «Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ».

Τα συγχαρητήριά μου στο Δ.Σ. αλλά σε όποιον «σήκωσε τα μανίκια» για να γίνει η δουλειά. Όσοι «σηκώνουν μανίκια» αξίζουν τουλάχιστον την αναγνώριση από τους συναδέλφους που ζουν με «σηκωμένα μανίκια» για χρόνια, αυτοί καταλαβαίνουν.
Από τους άλλους, μπορεί και να ακούσετε και το:
«και ποιος σας είπε να το κάνετε έτσι, ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΝΙΚΙΑ.

print

Written by