ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Με ατομικές επιδόσεις και καλύτερα άλματα συνεχίστηκε η ΠΡΟ- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ημερίδα του άλματος επί κοντώ για τους αρχάριους και νέους αθλητές.
Αύριο Παρασκευή 15.12.17 θα γίνει ημερίδα επί κοντώ για νέους αθλητές με “ΤΟ ΣΠΑΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ”. Στην ημερίδα συμμετέχουν όσους προτείνουν οι προπονητές τους, (όσοι έκαναν μερικές προπονήσεις στο επί κοπντώ και γνωρίζουν τα βασικά).

Ατομική επίδοση έκαναν οι: Μαλέας Στέφανος με 3.20, Παπαγεωργίου Γ. 2.60, Παραδεισόπουλος Ν. 2.40, Γιαλαμάς Κώστας με 2.20, και οι αδελφές Τορουνίδη Δανάη και Δάφνη με 1.90. Πολύ καλοί και οι: Γκαβός Γεώργιος, Νασιούδης Πέτρος και Πεταλάς Αθανάσιος που πέρασε το 1.80 καθώς και η Νασιούδη Φωτεινή με 1.60.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι αρκετά από τα νέα παιδιά βρήκαν το ρυθμό και μάλιστα διόρθωσαν σε μεγάλο βαθμό και το «γύρισμα».
Μπράβο παιδιά … συνεχίζουμε να προσπαθούμε και να βελτιώνουμε την τεχνική μας. Αυτό πρέπει να είναι το ζητούμενο για τον κάθε αθλητή  σε τεχνικά αγωνίσματα όπως και στο επί κοντώ. Όσο βελτιωνόμαστε στην τεχνική θα βελτιώνεται και η επίδοσή μας,  όλα τα άλλα (μετάλλια, διακρίσεις…)  θα έρθουν μόνα τους.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερίδων μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

print

Written by