ΤΕΤΑΡΤΗ 20.12.17 «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ» ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ διοργανώνει «τη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ» για τους αθλητές του συλλόγου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ με ώρα έναρξης 19:15. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης διαβάστε το από την πρόσκληση (δίπλα).
Οι αθλητές έρχονται κανονικά στην ώρα τους και ακολουθούν τις οδηγίες των προπονητών.
Όλα τα γκρουπ -και αυτά που κάνουν προπόνηση στο Παλαί- την Τετάρτη έρχονται στο Καυτανζόγλειο, στη γιορτή που γίνεται για ΟΛΟΥΣ τους αθλητές.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετά «δρώμενα» από τους μικρούς μας αθλητές αλλά και τους μεγαλύτερους που συνιστούμε να τα παρακολουθήσουν όλοι οι γονείς. Γονείς και κηδεμόνες, ρυθμίστε έτσι τις δουλειές σας και φροντίστε να είστε και εσείς στην αίθουσα όταν ο «μπόμπιρας» ή η «μικρή γλωσσού» θα προσπαθήσει να «εκτελέσει» το δικό του κομμάτι στη γιορτή. Μην αφήσετε το παιδί σας μόνο του όταν η αγωνία για το αν θα τα καταφέρει θα φτάνει στο κόκκινο. Μια ματιά της Μαμάς ή του Μπαμπά θα παίξει το δικό της ρόλο.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ
Προσοχή! Στη γιορτή το κάθε παιδί φέρνει ένα δωράκι, (κάπου στα 2 ± κάτι ευρώ, δεν χρειάζεται να είναι κάτι το ξεχωριστό)!  κατά προτίμηση unisex (να ταιριάζει και για αγόρι και για κορίτσι). Όλα τα δωράκια τα συγκεντρώνουμε σε συγκεκριμένο χώρο που θα υποδείξουν οι προπονητές  και περιμένουμε να εμφανιστεί ο Αϊ Βασίλης για να τα μοιράσει στα παιδιά.  Γονείς, έχετε το νου σας, αν πολλά παιδιά ξεχάσουν και δεν φέρουν τότε … θα μείνουν κάποια χωρίς δώρο!!! ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΩΡΑΚΙ.

Το ίδιο κάνουν και οι προπονητές, τα δώρα των οποίων μπαίνουν ξεχωριστά για να τα ανταλλάξουν μεταξύ τους. (Η φαντασία και το γούστο καθορίζει το δωράκι).

Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ «ΕΓΓΥΗΣΗ» ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ
Πολλά συμβαίνουν αυτές τις ημέρες με τα ταχυδρομεία, τους φακέλους και τα δώρα. Κάποια δώρα δε φτάνουν έγκαιρα  στον προορισμό τους και αρκετά παιδιά ταλαιπωρούνται με τα δώρα τους.
Ο Αϊ Βασίλης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ -«ΕΓΓΥΑΤΑΙ»- ότι τα δωράκια θα είναι στην ώρα τους και το κάθε παιδί θα έχει το δικό του δωράκι. Ακόμη και προβλήματα να παρουσιαστούν στην παραλαβή των δώρων Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ θα είναι εκεί! Τίποτε δεν μας τρομάζει…

ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ & ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
«Έργα Τέχνης» χαρακτηρίζονται τα ημερολόγια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Υπάρχουν πολλοί φίλοι που από καιρό μας ζητούν το ημερολόγιο του 2018 θέλουν οπωσδήποτε να το έχουν. Ε! το ημερολόγιο θα κυκλοφορήσει στο τέλος της γιορτής και θα μπορείτε να το χαρείτε καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο.
Και για φέτος η τιμή του ημερολογίου  καθορίστηκε από το Δ.Σ. στα 2,5 ευρώ! Γονείς στηρίξτε το θεσμό του ημερολογίου τουλάχιστον να καλύψουμε τα έξοδα, πάρτε και ένα ημερολόγιο για του παππού και τη γιαγιά ή και για άλλους συγγενείς ΑΞΙΖΕΙ γιατί στις σελίδες του θα βρείτε και τη φωτογραφία του παιδιού σας μαζί με τους φίλους του.

Σημ.: Τα ημερολόγια, που κατασκευάζονται με δυνατότητα για κρέμασμα αλλά και για τοποθέτηση στο γραφείο, έχουν το εξής χαρακτηριστικό.
Οι φωτογραφίες των παιδιών που κοσμούν τον κάθε Μήνα μπορούν να ξεχωρίσουν από το συγκεκριμένο Μήνα (το φύλλο είναι διάτρητο στη μέση).
Εφόσον θέλετε να έχετε τη φωτογραφία του παιδιού σας σε «όλους τους μήνες» δεν έχετε παρά να σκίζετε με προσοχή το διάτρητο μέρος και να γυρνάτε μόνον τους μήνες!

print

Written by