ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ 29.12.17

Ακόμη μία χρονιά τα ορισθέντα μέλη για τη διαχείριση των συγκεντρωθέντων τροφίμων έκαναν το «καθήκον» τους.

Οι κ.κ. Ντούγκου Σαμουήλ και Λαμπρόπουλος Φώτιος (μέλη της ορισθείσης επιτροπής) διέθεσαν το πρωινό τους και συνοδευόμενοι από την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη (προπονήτρια) ταξίδεψαν μέχρι τα Γιαννιτσά και παρέδωσαν «σε καλά χέρια» τα τρόφιμα.

Δεσμοί φιλίας και εκτίμησης συνδέουν τους λειτουργούς του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Μας γράφουν οι εθελοντές της επιτροπής δια χειρός κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη.

“Τα τρόφιμα φορτώθηκαν το πρωί, με τη βοήθεια του κ. Λάζαρου και των  αθλητριών του  (που είχαν προπόνηση).
Ο υπεύθυνος  π. Κυριάκος Χατζηδήμου μας υποδέχθηκε και μας ξενάγησε στο ναό και στο παρεκκλήσι του Αγίου Λουκά του Ιατρού, όπου ανεβήκαμε για να προσκυνήσουμε τα λείψανα του Αγίου.
Ήταν μια ιδιαίτερα όμορφη στιγμή γιατί και οι δύο κύριοι είχαν μια ξεχωριστή σύνδεση με τον Άγιο (ο κ. Σαμουήλ καθότι και ο ίδιος γιατρός και ο κ. Λαμπρόπουλος έχοντας ζήσει ένα θαύμα του Αγίου Λουκά  σε στενό συγγενικό του πρόσωπο).
Βλέποντας ο π. Κυριάκος το ενδιαφέρον όλων μας διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια το βίο του Αγίου μέσα από τις πανέμορφες και ιδιαίτερα παραστατικές αγιογραφίες που πρόσφατα ολοκληρώθηκαν στο παρεκκλήσι.
Περίπου 30 ξεχωριστές σκηνές «διηγούνται» με γλαφυρό τρόπο τη ζωή του Αγίου και μαζί με τα λόγια του πατέρα Κυριάκου, που ζει καθημερινά την παρουσία του Αγίου, συνέθεσαν κάτι το ξεχωριστό.

Ο π. Κυριάκος στέλνει ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ και ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ για μια ευλογημένα χρονιά σε όλη την «οικογένεια» του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ.”

print

Written by