ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ

Τον  κ. Κώστα  Κατσιγιάννη τον γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια, μέσω του κ. Μουρατίδη ο οποίος όποτε αναφέρεται στο όνομά του μιλάει με τα καλύτερα λόγια.
Από κοντά δεν είχαμε τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε. Ο Ρήγας Ευσταθιάδης έβαλε και εδώ το χεράκι του και να που τον γνωρίσαμε και από κοντά.

Λάτρης του Κλασικού Αθλητισμού ο κ. Κατσιγιάννης από παλιά, γνωρίζοντας προσωπικά τον Ρήγα Ευσταθιάδη συμμετέχει στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης του μέσα από την ομάδα  «οι φίλοι της Κερκίδας του Στίβου» (Φωτακίδης, Μαρσέλος, Λινάρδος, Καραγεώργος Α., Κατσιγιάννης).
Συμμετείχε στην εκδήλωση της Αθήνας που έγινε στις 20 Δεκεμβρίου 2017 και θα ταξιδέψει μαζί με τη σύζυγό του και τον κ. Φωτακίδη Αλέξανδρο στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν και στη Θεσσαλονίκη στην Πίτα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ξανά το αφιέρωμα για τον Ρήγα Ευσταθιάδη.

Πολυγραφότατος  έχει έτοιμο και το επόμενο Βιβλίο του το οποίο θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα.

Ευχόμαστε στον κ. Κατσιγιάννη καλή επιτυχία στο έργο του και ο Θεός να του δίνει δύναμη για να προσφέρει τα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα τόσα πολλά που έχει να μας πει.

H ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην παρουσίαση του Βιβλίου του κ. Κατσιγιάννη Κώστα.

print

Written by