ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Με δεδομένο ότι οι αθλητές και αθλήτριες του επί κοντώ αυξάνονται και το αγώνισμα είναι ΤΕΧΝΙΚΟ (που σημαίνει ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να μάθει κάποιος την τεχνική), ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δημιουργεί και ΝΕΟ Τμήμα αθλητών επί κοντώ, αυτό των επιλεγμένων για το αγώνισμα.

Το γκρουπ αυτό  κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα έρχεται μια ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 18:00 (με τον κ. Κατσίκα) για να κάνει ειδικές ασκήσεις του επί κοντώ (μέχρι τις 19:30 που θα κάνουν ζέσταμα οι άλλοι που θα έρχονται στις 19:00).
Στη συνέχεια θα ενώνονται με τους προπονητές τους (κ.κ. Χατζιόπουλο, Μπέλο, Γκοτζαμάνη) για να ακολουθήσουν το πρόγραμμα. Κάποιες ημέρες – εκ περιτροπής όσοι παρουσιάζουν πρόοδο, θα κάνουν και λίγα άλματα μαζί με τους πιο παλιούς.

Τα άτομα που μπορούν να έρχονται για ειδικές ασκήσεις είναι:

ΑΓΟΡΙΑ

1) Παπαδόπουλος Νικόλαος, 2) Χασιώτης Ευθύμιος, 3) Μαλέας Στέφανος,  4) Παπαγεωργίου Γεώργιος, 5) Αλεπλιώτης Άγγελος, 6)  Γιαλαμάς Κωνσταντίνος, 7) Καφαντάρης Παύλος, 8) Μαντιός Δημήτριος , 9)  Πεταλάς Αθανάσιος, 10) Παραδεισόπουλος Νικόλαος.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

 1) Μουρουδέλη Αλεξάνδρα, 2) Σκλαβούνου Νεφέλη, 3) Παντακίδου Μαρία, 4) Τσαλκιτζίδου Σταματία, 5) Θανοπούλου Κωνσταντίνα, 6) Τορουνίδη Δανάη, 7) Τορουνίδη Δάφνη, 8) Σπήλιου Μελίνα, 9) Ντούγκου Βεατρίκη, 10) Μουρουδέλη Χριστίνα, 11) Καλλιά Θωμαίς,12)  Κώστα Αριάδνη …

Και όποιος άλλος-άλλη δείχνει ενδιαφέρων, θέλει , τα καταφέρνει και θα προταθεί από τους προπονητές του (από το 2006 και μεγαλύτεροι).

Όσοι από τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες μπορούν να έρχονται στις 18:00  θα δηλώσουν ποιες ημέρες μπορούν (μία ή το πολύ δύο) και έτσι θα οριστικοποιήσουμε το πρόγραμμα.

print

Written by