ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΣΕΡΡΕΣ 27.1.18 – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 4.10

Πάρα πολύ καλά πήγαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που ειδικεύονται στο άλμα επί κοντώ, στον αγώνα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ που έγινε στο κλειστό προπονητήριο των Σερρών.

Παντακίδου Μαρία 2005, η  μικρή της παρέας πέρασε το 2.30 και δοκίμασε για ατομικό ρεκόρ στο  2.50 αλλά δεν τα κατάφερε. Το κέρδος είναι ότι λύγισε το κοντάρι (ήταν μαλακό), δοκίμασε και ένα δεύτερο κοντάρι και τώρα «έμπειρη» πλέον είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Σκλαβούνου Νεφέλη 2003 ήταν Άκυρη (κέρδισε σε εμπειρίες). Εχθές  στην ημερίδα που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ έκανε  2.35 που είναι και ατομικό της ρεκόρ.

Μαρκοπούλου Μαρία  2003 μετά το χθεσινό 2,85 που ήταν ατομικό της ρεκόρ, κατάφερε και στις Σέρρες να πετύχει νέο ρεκόρ με 2.90. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ. 2.90 Η Μαρία ωρίμασε σοβάρεψε και είναι έτοιμη για πάνω από 3.00μ. Πρώτα θα το πετύχει στην προπόνηση που είναι ο καθρέφτης του αθλητή και μετά θα μας το δείξει και σε αγώνα.

Παπαγεωργίου Γεώργιος 2004 ήταν βελτιωμένος γι’ αυτό και πέρασε το 2,90 που είναι και ατομικό του ρεκόρ. Άλμα με άλμα γίνεται καλύτερος, όμως έχει ακόμη δρόμο ώστε να μπορέσει να συντονιστεί με το κοντάρι. Εάν το καταφέρει το κοντάρι θα τον ανταμείψει με επίδοση που ούτε ο ίδιος θα το πιστεύει.

Μαλέας Στέφανος 2003 πέρασε το 3.10 και στο 3.30 δεν τα κατάφερε, έτσι έχασε την ευκαιρία για υψηλότερα ύψη με το επόμενο κοντάρι. Όμως «πείστηκε»  ότι είναι έτοιμος για το επόμενο κοντάρι με το οποίο θα πηδήσει στην επόμενη ημερίδα .

Παπαδόπουλος Νίκος, πέρασε το 3.30 και στο 3.50 δοκίμασε το μεγαλύτερο κοντάρι, είχε δύο καλά άλματα όμως δεν πέρασε τον πήχη. Το κέρδος είναι ότι δοκίμασε το νέο κοντάρι και είναι έτοιμος για την επόμενη φορά.

Ντούρος Ιωάννης 2003 είχε διπλή επιτυχία. Πρώτον με 3.70 ΝΤΟΥΡΟΣ Γ. 370 έκανε νέο επίσημο ρεκόρ (δεν υπολογίζουμε το 3.72 που πέρασε εχθές στην ημερίδα του ΠΑΟΚ, αφού η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ δεν αναγνωρίζει τις επιδόσεις που έγιναν σε αυτόν τον αγώνα). Δεύτερον χρησιμοποίησε το μεγαλύτερο κοντάρι και είχε καλά άλματα, στον επόμενο αγώνα θα έχει την εμπειρία και το νέο ρεκόρ δεν θα τη γλυτώσει.

Τριανταφύλλου Αθανάσιος  2003 εχθές αγωνίστηκε στην ημερίδα του ΠΑΟΚ και πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 3.87 (ανεπίσημο μεν ρεκόρ δε). Σήμερα στις Σέρρες ο Θανάσης είχε στο μυαλό του τα κατορθώματα του Γιώργου (πριν από 6 χρόνια, τόση διαφορά έχουν στην ηλικία) και δε σταματούσε με τίποτε.
Ο Θανάσης έβαλε στόχο να ξεπεράσει φέτος το 4.20 που είναι το ρεκόρ της κατηγορίας του στο σύλλογο και το έχει ο Δημήτρης Πατσουκάκης με 4.20 και αν μπορέσει να πάρει το απόλυτο ρεκόρ του συλλόγου (ΠΠ/Α)  που είναι 4.30 και το έχει ο  Γιώργος Τριανταφύλλου  που όμως έγινε  στο τέλος της χρονιάς (2012).

Σήμερα λοιπόν πέρασε το 3,70, πέρασε το 3,80, το 3,90, το 4.00 το 4,10 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΘ. 4.10 και εκεί σταμάτησε αφού δεν τον αφήσαμε να κάνει τα τρία άλματα που δικαιούται στο 4.20. Έκανε μόνον ένα άλμα το οποίο ήταν πολύ καλό.
Ο Θανάσης ήταν ο αθλητής με την καλύτερη εμφάνιση στις Σέρρες και δικαιολογημένα τον κάνουμε δώρο 100… (ξέρει αυτός)! Και επειδή τα πήγε καλά έχουμε υποχρέωση να τον ενημερώσουμε ότι ο Γιάννης Ντούρος «τα πήρε» και ετοιμάζει αντεπίθεση!!!

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ HMEΡΙΔΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΕΡΡΕΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ

Πριν από τον επίσημο αγώνα, αγωνίστηκαν οι μελλοντικοί πρωταθλητές της ομάδος των Σερρών (ΠΠ/Β και ΜΙΝΙ) που τα πήγαν πολύ καλά. Στη φωτογραφία οι τρεις νικητές που πέτυχαν την ίδια επίδοση (1.90) και τα μετάλλια κρίθηκαν στις προσπάθειες. Μπράβο παιδιά να ετοιμάζεστε να αγωνιστείτε με τους μικρούς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με την πρώτη ευκαιρία (είτε στις Σέρρες είτε στη Θεσσαλονίκη). Οι προπονητές σας έχουν αρκετή τρέλα ώστε να μη λογαριάζουν τα χιλιόμετρα, αν τα λογάριαζαν θα ήταν από καιρό σπίτια τους).

print

Written by