Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «SAUCONY»

Πρόσφατα δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από τον αντιπρόσωπο της «Saucony» στη Θεσσαλονίκη, που ζητούσε έναν εκπρόσωπο του συλλόγου για να συζητήσει κάποια πρόταση. Το ραντεβού κλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και στις 12:0 εμφανιστήκαμε στο υποκατάστημα της εταιρείας,  Μητροπόλεως 107  στη Θεσσαλονίκη. Είναι η εταιρεία που στην πίτα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ προσέφερε ένα ζευγάρι αγωνιστικά υποδήματα “Καρφιά” στον τυχερό της Πίτας.
Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα συνεργασίας με την εταιρεία Saucony αφενός μεν διότι εκτιμήσαμε τις έξυπνες κινήσεις του αντιπροσώπου της του κ. Διονύση Αυγέρη, αλλά και για το καλό των αθλητών και γενικά των ανθρώπων του συλλόγου.

ΕΚΠΤΩΣΗ 20%
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ενημερώνει γονείς και αθλητές του συλλόγου ότι η εταιρία (αθλητικών ειδών) Saucony που το υποκατάστημά της βρίσκεται στην Μητροπόλεως 107  στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει σε αθλητές και γονείς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έκπτωση 20% στα αθλητικά είδη (υποδήματα για τρέξιμο και αγωνιστικών παπουτσιών “spikes”). Για όσους έχουν πρόβλημα με το πάτημα (πλατυποδία ή άλλες παρεκκλίσεις της παιδοκομικής) προσφέρουν, πριν από την αγορά του οποιουδήποτε παπουτσιού, «δωρεάν» πελματογράφημα.

ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ –ΩΣ ΔΩΡΟ σε αθλητή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ- ΑΦΟΥ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ
Με το κλείσιμο της συνεργασίας,  προσέφερε ένα ζευγάρι  υποδημάτων Νο 44 ½ για τρέξιμο στον υπογράφοντα, ως διαφήμιση των προϊόντων τους.  Η επιμονή του υπογράφοντος να δοθεί σε κάποιον αθλητή, δεν πέρασε, με το αιτιολογικό ότι «το δίνουμε για να αποτελέσει διαφήμιση του προϊόντος και «θα θέλαμε να το φορέσει ο κος Φώτης» (που είναι και παιδαράς προσθέτω εγώ).
Για να μη χαθεί η προσφορά το δεχτήκαμε. Θα τηρήσουμε τη συμφωνία, θα το φορέσουμε σε τρεις (3) προπονήσεις βγάζοντας και μερικές φωτογραφίες και στη συνέχεια όποιος είναι τυχερός και φοράει το ίδιο νούμερο με τον υπογράφοντα και είναι συνεπής στις προπονήσεις θα του το κάνουμε δώρο (με την προυπόθεση να κάνει ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμά του)!
Έτσι και τη συμφωνία θα τηρήσουμε αλλά και θα έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας ότι δεν δεχτήκαμε δώρο για ίδιον όφελος. (Τώρα με το σκάνδαλο της εταιρείας Novartis ας έχουμε το νου μας)!
Ευχόμαστε στους δραστήριους αντιπροσώπους της εταιρίας καλή επιτυχία και συνιστούμε γονείς και αθλητές που πιθανά θα επιλέξουν τα προϊόντα της εταιρείας, να δηλώνουν την ιδιότητα τους ως αθλητές ή μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να τύχουν της έκπτωσης του 20% επί της αξίας των αγορών τους.

print

Written by