ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΠΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ «ΕΛΑΜΨΑΝ» 28.2.18

Η ΠΡΩΤΗ «ΛΑΜΨΗ»
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΠΕΛΟΣ
Μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν και καταχειροκρότησαν τον Θεοφάνη Μπέλο όταν ο έφορος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Καρματζόγλου Σταύρος του παρέδωσε τα παπούτσια που κέρδισε (από τα γατάκια)! στον χθεσινό αγώνα – προπόνησης). Το ευχάριστο είναι ότι το νούμερο ήταν -ακριβώς στο πόδι του- και έτσι δεν θα τρέχει για αλλαγές  στη Saucony.
Όσο για την εταιρία Saucony που προσέφερε τα παπούτσια στο σύλλογο – για διαφήμιση- με τον όρο να τα φοράει ο πιο «παιδαράς» του συλλόγου!!! πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένη διότι τώρα θα τα φοράει ο καλύτερος αθλητής του συλλόγου, που είναι και δεύτερος σε ομορφιά (μετά τον … κ. Κοσμά, στην τρίτη θέση καταϊδρωμένες η Μαρκέλλα με τη Δήμητρα)!
Αυτή και αν είναι διαφήμιση κ. Διονύση Αυγέρη! Η προσφορά σας έπιασε τόπο αλλά και εμείς τηρήσαμε την υπόσχεσή μας.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ «ΛΑΜΨΗ»
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΑΚΙΔΟΥ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Ε.Κ.
Το πρώτο σκέλος της τριήμερης αγωνιστικής εγρήγορσης που θελήσαμε να προσφέρουμε στους αθλητές του συλλόγου ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 28.2.18 με την ημερίδα των αρχαρίων επικοντιστών. Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες μικρής ηλικίας ή με μικρή προπονητική ηλικία στο επί κοντώ.
Νικήτρια ήταν η Μαρία Παντακίδου που με το «μικρό της κοντάρι» πέρασε το 2.40 που είναι (ατομική επίδοση).  Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία για κάτι καλύτερο την Παρασκευή 2.3.18 που θα επαναληφθεί η ημερίδα  των αρχαρίων αλλά και των κάπως  προχωρημένων.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ε.Κ. 28.2.18 ΑΡΧΑΡΙΩΝ 1

print

Written by