ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.3.18 – ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Σήμερα Παρασκευή 2.3.2018 στο πρόγραμμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, πέρα από τις προπονήσεις όλων των γκρουπ,  υπάρχουν και ξεχωριστές εκδηλώσεις.

  • ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
    Στους νικητές του Φεβρουαρίου στο Point System και τις Παρουσίες θα γίνουν οι καθιερωμένες απονομές στους νικητές. Τους Νικητές των 5 γκρουπ μπορείτε να τους δείτε στους διπλανούς πίνακες.
  • ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
    Α)  ώρα 18:30 ημερίδα αρχαρίων (κανονικός αγώνας με πήχη, αρχικό ύψος 1.40  ).
    Β) ώρα 19:15 ημερίδα επιλεγμένων (κανονικός αγώνας με πήχη, αρχικό ύψος 2.00)
    Γ)  ώρα 19:45 ημερίδα (αρχαρίων) ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ «ΣΠΑΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ».  Για (νέους & μικρούς αθλητές, που θέλουν να γνωρίσουν το άλμα επί κοντώ). Δοκιμαστικά και πρώτα ύψη με Λάστιχο. Στην τελική φάση του αγώνα με πήχη για να είναι αντικειμενική η κρίση (έπεσε ο πήχης = Άκυρη).
    Σημ.: Θα επιτραπεί η είσοδος των γονέων για να παρακολουθήσουν την ημερίδα των αθλητών του επί κοντώ. Οι γονείς που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα παρακαλούνται να προσέλθουν στο γραφειάκι του συλλόγου (απέναντι από την αίθουσα του επί κοντώ) και όταν είναι να αρχίσει ο αγώνας θα τους ενημερώσουμε να περάσουν με προσοχή στην αίθουσα.
    Δικαίωμα συμμετοχής, όλοι οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
    ΕΠΑΘΛΑ: Σε κάθε αθλητή που θα αποκλείεται από τη συνέχεια του αγώνα (με 3 συνεχόμενες άκυρες) θα δίνεται πρόγραμμα ασκήσεων για τη συνέχεια συνοδευόμενο με ένα γλυκάκι -για την προσπάθεια-.
    Στον αθλητή με την καλύτερη «εμφάνιση» (σύμφωνα με τα ρεκόρ των συμμετεχόντων) θα δοθεί Αθλητικό Δώρο της επιλογής των προπονητών.
    ΠΡΟΚΡΙΣΗ: Ανάλογα με την προσπάθεια, την πρόοδο  και την επίδοση  θα προκριθούν αθλητές και αθλήτριες για την ομάδα που θα  αγωνίζεται  σε αγώνες εκτός Θεσσαλονίκης, όπου θα συμμετέχει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ  (π.χ. Αλεξανδρούπολη).
  • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
    Με το πέρας της προπονητικής και αγωνιστικής ημέρας (21:00) οι προπονητές θα έχουν σύντομη συνάντηση στο Κυλικείο του Σταδίου.
    Παρακαλούνται οι προπονητές των αγωνιστικών γκρουπ  να έχουν έτοιμες τις καταστάσεις των αθλητών με τα αγωνίσματα που προτείνουν να δηλωθούν και να λάβουν μέρος στις διάφορες αγωνιστικές ευκαιρίες-υποχρεώσεις  που πλησιάζουν.
    Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα  θέματα: Ενημέρωση για την συνέπεια των αθλητών στις υποχρεώσεις τους έναντι του συλλόγου, μετακίνηση των αθλητών «που η πρόοδός τους το απαιτεί», μικροπροβλήματα που μπορούν να λυθούν με τη συνεργασία των προπονητών   καθώς και προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου. Θα συντονιστεί η προετοιμασία των προαγωνιστικών και αγωνιστικών γκρουπ για την αγωνιστική περίοδο 2018.
  • ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι μαθητές-αθλητές Λυκείων και Γυμνασίων θα πρέπει να δηλώσουν το αγώνισμά τους στον Γυμναστή Γυμνάστρια του Σχολείου για να έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στους Σχολικούς που θα γίνουν εντός του Μαρτίου.
print

Written by