ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η συμμετοχή σε Πανελλήνιους αγώνες είναι το πρώτο επίπεδο διάκρισης για τους νέους αθλητές που προσπαθούν και τα ΟΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ αποτελούν ένα σοβαρό κίνητρο για να ξεπεράσει ο κάθε αθλητής την μέχρι κάποια στιγμή επίδοσή του.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους σε επίσημους ή ανεπίσημους αγώνες, οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που έπιασαν τα ΟΡΙΑ του αγωνίσματος των ή είναι κοντά στα ΟΡΙΑ, είναι:

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ & ΟΡΙΩΝ 2018

Τα όρια θα πρέπει να τα επιτύχουν σε επίσημους αγώνες ανοιχτού στίβου, σε οπουδήποτε διοργάνωση που έχει ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ δηλαδή διοργανώνονται με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ή του ΣΕΓΑΣ (διασυλλογικά, Πανελλήνια, σχολικούς (Γ΄ Φάση και Πανελλήνιοι), επίσημες ημερίδες, επώνυμους αγώνες, κ.α.

Δημοσιοποιούμε την παραπάνω λίστα των αθλητών για να τους κεντρίσουμε να προσπαθήσουν να επιτύχουν ΤΑ ΟΡΙΑ (πρώτα τα εύκολα της κατηγορίας των και με την προπόνηση και τα δυσκολότερα …).
Εξ άλλου αυτός είναι ο αθλητισμός «ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ» σε κάθε μου προσπάθεια, έτσι θα έρθουν και τα ρεκόρ και τα ΟΡΙΑ.

Έτσι θα χαίρομαι το κάθε σκαλί στον ανηφορικό και δύσκολο, αλλά συγχρόνως και ενδιαφέροντα, δρόμο προς την επίτευξη του επί μέρους στόχου μου για την κάθε περίοδο.
Μικροί και μεγάλοι (σε ηλικία),
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΣΑΣ.

print

Written by