ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 2018-2020 – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. 8.3.18 – ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για την ενημέρωση των Φίλων του συλλόγου, σας κοινοποιούμε όσες αποφάσεις «επιτρέπονται»
Ε! μη θέλετε να τα μαθαίνετε και όλα!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.
Η Τ.Γ.Σ. θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου καταβάλλοντας τα όσα ζητηθούν (50 €).
……..
Δ) Διαγραφή Μελών. Τα μέλη που καθυστερούν για 2 έτη την καταβολή της ετήσιας συνδρομής να ερωτηθούν, μήπως από αμέλεια δεν τακτοποίησαν τα οικονομικά τους με το σύλλογο, πριν προταθούν για διαγραφή.

Ε) Οι εν ενέργεια προπονητές δεν πληρώνουν ετήσια συνδρομή μέλους:  Ο κ. …. προτείνει να πληρώνει ο σύλλογος την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ για τους εν ενεργεία προπονητές, με την έναρξη εκάστου έτους. Η πρόταση εγκρίνεται παμψηφεί (με ισχύ από  01.01.2018).

Ζ)  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ:  Προτάσεις  για τροποποιήσεις του Ε.Κ. θα κατατεθούν στη Γ.Σ.  από το Δ.Σ. για συζήτηση και έγκριση.

ΧΟΡΗΓΟΣ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ: Η πρόταση από τον κ. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ για συνέχιση της χορηγίας ….  για 3 χρόνια (2018-2020) εγκρίνεται από το Δ.Σ. παμψηφεί.

«ΡΗΓΕΙΑ 2018» 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. …….. Πρόθεση του συλλόγου είναι τα ΡΗΓΕΙΑ να γίνουν στο Καυτανζόγλειο.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ : Το Δ.Σ. εγκρίνει τη συμμετοχή του συλλόγου στους αγώνες εκτός Θεσσαλονίκης.

Α)     ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ-  ΚΥΡΙΑΚΗ 18.3.18. Η μετακίνηση των παιδιών θα γίνει με  Ι.Χ. των εθελοντών γονέων! Τα έξοδα των συνοδών προπονητών θα καλυφθούν από το σύλλογο.

Β)  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Σάββατο 24.3.18. Εγκρίνεται η συμμετοχή του συλλόγου στην 5Η ΟΡΦΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.  Η μετακίνηση θα γίνει με Λεωφορείο. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν, οι προπονητές και τα  μέλη του Δ.Σ.  θα ταξιδέψουν δωρεάν. Οι γονείς και όσοι από τους αθλητές επιθυμούν να ταξιδέψουν χωρίς να αγωνιστούν, θα καταβάλλουν εισιτήριο το οποίο θα οριστεί ανάλογα με την τιμή του Λεωφορείου.
Με το Λεωφορείο θα ταξιδέψουν με τη σειρά προτεραιότητας που θα δηλώσουν και θα πληρώσουν, μέχρι να συμπληρωθεί το Λεωφορείο.  Δήλωση χωρίς πληρωμή 10 ευρώ η θέση (έναντι), δε λογίζεται δήλωση.

Γονείς και κηδεμόνες,
τις επόμενες ημέρες οι προπονητές θα ενημερώσουν τους αθλητές τους και εκείνοι τους γονείς τους, για τους αγώνες και το επιθυμητό ταξίδι. Εφόσον το παιδί σας πάρει την έγκριση του προπονητή του -για συμμετοχή στον αγώνα- και εσείς συναινέσετε για το ταξίδι μπορείτε να συνοδέψετε την αποστολή είτε με Ι.Χ μετακίνηση για την Ημαθία είτε με το Λεωφορείο για την Αλεξανδρούπολη.

Ειδικά για την Αλεξανδρούπολη ο σύλλογος θα βάλει Λεωφορείο για τους αθλητές. Με το Λεωφορείο μπορούν να ταξιδέψουν και γονείς με τους όρους που περιγράφονται παραπάνω.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τόσο οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στους αγώνες, όσο και οι συμμετέχοντες γονείς και φίλοι στο ταξίδι στην Αλεξανδρούπολη. Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις του Λεωφορείου. Εάν θέλετε να έρθετε δηλώστε = πληρώστε έγκαιρα.
Σκέτη δήλωση δεν εξασφαλίζει θέση (μάθημα από την εκδρομή στο Βελβεντό)!

print

Written by