ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ φροντίζει ό,τι λέει να το κάνει πράξη. Στην πίτα του συλλόγου που κόβουμε κάθε χρόνο, βραβεύουμε και τους αριστούχους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων και «ΕΥΤΥΧΩΣ» έχουμε πολλούς ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ στο σύλλογο.
Οι μαθητές όμως της Α΄ Γυμνασίου, από τότε που παίρνουν τους έλεγχους προόδου ανά τετράμηνο και όχι τρίμηνο (όπως παλιά), δεν προλαβαίνουν να μας φέρουν τους ελέγχους τον Γενάρη που κόβουμε την πίτα. Ο Σύλλογος προσαρμόστηκε και σε αυτό το μικρό πρόβλημα. Βραβεύει τους Αριστούχους μαθητές ξεχωριστά, σε μια ξεχωριστή μικρή εκδήλωση που γίνεται αποκλειστικά για τους Αριστούχους της Α΄ Γυμνασίου.

Καλούνται οι Αριστούχοι (18 ½  και πάνω) μαθητές της Α΄ Γυμνασίου (που είναι «εν ενεργεία» αθλητές του συλλόγου κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο), να μας φέρουν φωτοτυπία του ελέγχου –μέχρι την Πέμπτη 29 Μαρτίου.

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 20:45 στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» θα γίνουν οι βραβεύσεις των Αριστούχων μαθητών της Α΄ Γυμνάσιου.
Καλούμε και τους γονείς και κηδεμόνες των Αριστούχων να λαμπρύνουν με την παρουσία τους τη μικρή τελετή Βράβευσης των αθλητών του συλλόγου.

print

Written by