1.4.18 – ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΩΝ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” – ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Όσοι αθλητές οι φίλοι του συλλόγου δήλωσαν μέσα από την ομαδική δήλωση του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ στα 5χλμ ή στο μαραθώνιο μπορούν να παραλάβουν τον εξοπλισμό την Παρασκευή 30.3.18 από τις  7μμ.-9μμ από το «γραφειάκι» του συλλόγου στο Κ-3.
Τρέχουμε όλοι με την μπλούζα του συλλόγου μας για να μπορούμε εύκολα να «βρισκόμαστε» μεταξύ μας… Στην εκκίνηση, τον τερματισμό, ή καθοδόν….! Επίσης έτσι θα μπορούν πιο εύκολα να μας διακρίνουν και να μας απαθανατίσουν οι “επίσημοι φωτογράφοι” του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ…!
Λεπτομέρειες για την διαδρομή του κάθε αγώνα και τις ώρες εκκίνησης υπάρχουν στο site των διοργανωτών www.atgm.gr

Αγώνας 1000μ. ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Ώρα εκκίνησης: 8:45
Το Ραντεβού μας είναι στην Αριστοτέλους κοντά στο «Ολύμπιον» στις 7:30 (Το αργότερο 7:45 να είμαστε όλοι εκεί). Τα παιδιά θα πρέπει να είναι συνεπή στο ραντεβού. Φέτος αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό αφού η παρέα μας θα είναι ακόμη πιο μεγάλη και θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο για να προετοιμαστούμε για την εκκίνηση.
Κάθε παιδί θα πρέπει να συνοδεύεται από κάποιον κηδεμόνας, ο οποίος λίγο πριν την ώρα εκκίνησης θα κατευθυνθεί στον τερματισμό για να παραλάβει το παιδί που συνοδεύει.
Οι προπονητές θα φροντίσουν για την προετοιμασία των παιδιών, το ζέσταμα, τα μπλουζάκια που παρέχει η διοργάνωση κτλ. Είναι όμως αδύνατον να τρέχουν δίπλα στο κάθε παιδί… Ο κάθε κηδεμόνας αναλαμβάνει την ευθύνη της συμμετοχής του παιδιού και καλό είναι να το ενημερώσει για το πλήθος του κόσμου που θα υπάρχει και για το σημείο όπου θα συναντηθούν μόλις ο μικρός αθλητής τερματίσει.
Ειδικά τα παιδιά που θα συμμετέχουν στα 1000μ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να φοράνε το κόκκινο μπλουζάκι του συλλόγου ώστε να μπορούμε εύκολα να τα διακρίνουμε μέσα στο πλήθος είτε στην εκκίνηση είτε στον τερματισμό.
Για οτιδήποτε έκτακτο επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6976350313.

Αγώνας δρόμου  ΥΓΕΙΑΣ 5χλμ
Ώρα εκκίνησης: 12:30
Η αφετηρία  του αγώνα είναι στο το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου) και ο τερματισμός στην Παραλία Θεσσαλονίκης – Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).
ΤΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ (για τους δρομείς των 5 χλμ και τους υποστηρικτές τους) θα είναι στις 11:30 απέναντι από το Δημαρχείο (σχεδόν απέναντι από τη στάση όπως φαίνεται στον χάρτη). Θα βγούμε τις φωτογραφίες μας και θα πάρουμε θέση στην εκκίνηση.
Υπολογίστε ότι ο κόσμος θα είναι πολύς και δε θα πρέπει να πάμε τελευταία στιγμή στην εκκίνηση. Ακριβές σημείο συνάντησης μετά τον αγώνα θα οριστεί στο ραντεβού πριν την εκκίνηση.

print

Written by