ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Για να δώσουμε ένα παραπάνω κίνητρο στους αθλητές μας να νοιάζονται και για το σύλλογο, καθιερώνουμε την ξεχωριστή βράβευση για τους 6 καλύτερους (σε προσφορά βαθμών) αθλητές του συλλόγου.

Μέχρι τώρα συγκεντρώναμε τη βαθμολογία των αθλητών ανάλογα με την κατάταξή τους στους αξιολογημένους αγώνες (Διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα) και την ανακοινώναμε  στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Για φέτος βάλαμε στόχο να διπλασιάζουμε τους βαθμούς που συγκεντρώσαμε το 2017. Για να κρατάμε το ενδιαφέρον ζωντανό και τους αθλητές μας σε αγωνιστική εγρήγορση κοινοποιούμε την κατάσταση των αθλητών που βρίσκονται σε αγωνιστική ηλικία καθώς και τους βαθμούς που θα εξασφαλίζουν για το σύλλογο με τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Στο πρώτο διασυλλογικό πρωτάθλημα (μολονότι είχαμε αρκετές ατυχίες)! συγκεντρώσαμε 46,5 βαθμούς (23 είχαμε πέρυσι).
Πολυτιμότερος αθλητής του Διασυλλογικού πρωταθλήματος (Π/Κ) ο Ιωάννης Ντούρος (μεγάλη φωτογραφία) με 9 βαθμούς (ήταν 2ος στο άλμα επί κοντώ με 4.00μ.) ενώ στη 2η θέση ισοβάθμησαν με 8 βαθμούς οι: Σκλαβούνου Νεφέλη (3η στο επί κοντώ με 2.90) και ο Καμόλλι Ματέο (επίσης 3ος στο επί κοντώ με 4.οομ.).

Η αγωνιστική παρουσία εκτιμάται από το σύλλογο ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Εφόσον η παρουσία συνοδεύεται και από βαθμολόγηση … ακόμη καλύτερα.

Στην παρακάτω λίστα φαίνονται οι αθλητές που αγωνίστηκαν για το σύλλογο καθώς και η προσφορά των σε βαθμούς. Η Λίστα θα ενημερώνεται μετά από κάθε «αξιολογούμενο» πρωτάθλημα και θα παραμένει συνεχώς στην πρώτη σελίδα.

2018 ΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ – LIVE! 14.4.18

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 2018

1ος αξιολογούμενος αγώνας ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤ. & ΒΑΒΜΟΛ. (Π-Κ) 3.4.2018

Πολυτιμότερος αθλητής/τρια : Ντούρος Ιωάννης (9) βαθμούς.

 

2ος αξιολογούμενος αγώνας ΔΙΑΣ. ΠΡΩΤ. ΠΠ-ΠΚ/Β ΠΟΛΥΑΘΛΑ 1ο ΤΡΙΑΘΛΟ 14.4.18

Πολυτιμότερος αθλητής/τρια: Όλοι οι συμμετέχοντες (15 Βαθμούς). ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΤΡΙΑΘΛΟΥ

print

Written by 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

  Subscribe  
Notify of