ΤΑ “ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2018” ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: «ΕΜΕΙΣ» ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ – «ΕΣΕΙΣ» ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ «ΛΙΓΟΙ»

ΕΜΕΙΣ = Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΕΣΕΙΣ = Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, που εκπροσωπείται από τον πρόεδρο κ. Τομπούλη Α.

Δεν θα επεκταθώ, απλά θα ενημερώσω τους φίλους του Στίβου ότι η Διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης  σε κάθε αίτημα των συλλόγων «στρίβει δια του αρραβώνος» ή «πετάει τη μπάλα στην κερκίδα» ή «άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε», ή ενώ πρέπει οι ίδιοι να δώσουν λύσεις σε παραπέμπουν στην Αθήνα κ.ο.κ..
Το μόνο που δεν κάνουν είναι να πάρουν μια πρωτοβουλία και να λύσουν το οποιοδήποτε θέμα.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
Είναι ή έλλειψη γνώσης και ενημέρωσης; (η γνώση είναι δύναμη), είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος για τα προβλήματα των συλλόγων, των μελών τους; είναι αδιαφορία και ωχαδερφισμός;  Είναι ….
Ό,τι και να είναι κύριοι υπεύθυνοι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, κύριε Τομπούλη -ξανά- «μετρηθήκατε, ζυγιστήκατε και βρεθήκατε ολιγοβαρείς».

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

  1. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να Τιμήσει τη μνήμη του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ σχεδιάζει να πάρει μέρος -με όλους τους επικοντιστές του- στους αγώνες που ανακοινώνονται για την Κυριακή 13 Μαΐου το πρωί, στην Αθήνα (ΤΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2018).
  2. Για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε από το Σάββατο, ζητούμε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ να βάλει το επί κοντώ Ανδρών στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα, από τις 12 Μαΐου στις 28 Απριλίου (την ίδια μέρα με των Γυναικών).
  3. Κάτι που ακόμη και η Γενική προκήρυξη το προβλέπει και το επιτρέπει: Στη  Γενική προκήρυξη ΣΕΓΑΣ 2018, (σελίδα 6) αλλά και στις  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2018, (σελίδα 8) αναφέρεται ότι:
    4. Και με δεδομένο ότι οι συμμετέχοντες σύλλογοι (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΡΗΓΑΣ που έχουν το 90% των αθλητών στο επί κοντώ) συμφωνούν.

Το παράξενο είναι ότι και τα τρία (3) προηγούμανα χρόνια το επί κοντώ (Γ) και των (Α) γίνονταν την ίδια ημέρα στη Θεσσαλονίκη!

Με την ευκαιρία, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους εκπροσώπους των παραπάνω συλλόγων (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ) για την κατανόηση που έδειξαν στο ηθικό μας αίτημα.

5. Οι υπεύθυνοι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ … μας παραπέμπουν στον Κεντρικό ΣΕΓΑΣ! … (η μπάλα στην κερκίδα).

Γράφουμε στον ΣΕΓΑΣ!
Μεταφορά του ΚΟΝΤΩ (Α) στην Α’ αγων. Φάση του Διασυλλογικού 2018

6. Έρχεται η απάντηση από τον Κεντρικό ΣΕΓΑΣ ότι “αυτά τα θέματα λύνονται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ”!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ
(που “αδειάζει” την ανενημέρωτη ή ανεύθυνη ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ)!

 

Τελικά εκείνο που μας ενοχλεί και έγινε η αιτία για το παρόν άρθρο, είναι η νοοτροπία των ανθρώπων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης (σίγουρα όχι όλων… ), που υποτίθεται υπηρετούν τον αθλητισμό και μας εκπροσωπούν.
Βλέπουμε σε κάθε περίπτωση που ζητάμε κάτι, το οποίο είναι εφικτό και το δικαιούμαστε, την απάντηση στα μάτια τους:
«Έλα μωρέ! με τα προβλήματα του καθενός θα ασχολούμαστε!»

Ναι κύριοι, γι’ αυτό σας βάλαμε (όλοι οι σύλλογοι) σε αυτή τη θέση, για να μας εκπροσωπείτε και να επιλύετε τα προβλήματα που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάποιες καταστάσεις (στην παρούσα περίπτωση, για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε στην Αθήνα ώστε να  Τιμήσουμε τη μνήμη του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ) ή αύριο, του κάθε ανθρώπου που προσέφερε στον αθλητισμό.

Όμως δυστυχώς για πολλοστή φορά, αποδεικνύεται ότι ΕΣΕΙΣ δεχθήκατε αυτές τις θέσεις για τον οποιοδήποτε άλλο λόγο… εκτός από τον έναν και μοναδικό, αυτόν της προσφοράς και της διάθεσης να επιλύετε παρόμοια ηθικά προβλήματα.

ΕΜΕΙΣ ….  ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ (έστω ταξιδεύοντας τη νύχτα για να είμαστε το πρωί στη θέση μας)!

ΕΣΕΙΣ ….   ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  … ΠΟΛΥ “ΛΙΓΟΙ”.

Θεσσαλονίκη 25.4.2018
Με Τιμή
Κατσίκας Φώτιος
Προπονητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ

print

Written by