ΣΕ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ

Πολλά τα σενάρια πολλές και οι μικρολεπτομέρειες που γίνονται αιτία να αποκλείεις το ένα μετά το άλλο. Τελικά μια βδομάδα πριν την κάθοδο των επικοντιστών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στην Αθήνα οι ίδιοι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας υποδεικνύουν ίσως το πιο σίγουρο σενάριο.

Το τελευταίο σενάριο αναλύεται ως εξής:

Όσοι αθλητές αγωνίζονται (3) ταξιδεύουν με τον κ. Κατσίκα με Ι.Χ. μεταφέροντας και όλα τα κοντάρια. (Κάτι ακούστηκε ότι το Ε.Κ. (Α) θα γίνει στις 15:30 το Σάββατο 12.5.18, αλλά ακόμη δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφόρηση).

Τα κορίτσια αλλά και οι αθλητές που δεν αγωνίζονται στο διασυλλογικό Ανδρών, ταξιδεύουν με το λεωφορείο στην ώρα τους κάπου στις 10:00 π.μ. ή όποτε θελήσουν. Φτάνουν στην Αθήνα και με ταξί πηγαίνουν  στο ξενοδοχείο, όπου ξεκουράζονται. Η επιστροφή με τον ίδιο τρόπο.

Με το λεωφορείο μπορούμε να πάρουμε ίσως και δεύτερο αθλητή σε κάθε κατηγορία, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους.

Οι αθλητές που επιλέχθηκαν ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ (εφόσον είναι Υγιείς, το θέλουν και οι ίδιοι, και έχουν την έγκριση από τους γονείς τους να ταξιδέψουν) είναι (με τη σειρά της αρίθμησης που υπάρχει στην πρώτη στήλη).

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ 2018 Έντυπο Δήλωσης ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι παραπάνω αθλητές θα πρέπει  μέχρι Τρίτη το βράδυ να δηλώσουν  οριστική συμμετοχή ή ΟΧΙ διότι εκτός των άλλων πρέπει να βρούμε και έξτρα δωμάτια για τη διανυκτέρευση.

Με ενέργειες του κ. Καρματζόγλου Σταύρου, που είναι  Έφορος Στίβου θα οριστεί  –ΙΣΩΣ- και ένας συνοδός των αθλητών που θα ταξιδέψει με το λεωφορείο (αν και χαλάει έτσι η σύνθεση των Ταξί)!

print

Written by